Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Skandináv stílusú komódok és szekrények

Szereted az egyszerű és letisztult, skandináv stílusú dizájnt, de nem tudod eldönteni, hogy a komódok, szekrények, könyvespolcok kiválasztásánál is ezt az irányelvet kövesd? Meríts ihletet széles kínálatunkból és válogass kedvedre a legjobb darabok közül, amelyek nem csak funkcionálisak, de otthonodat is ötletesen kiegészítik!

Letisztult formatervezés

A skandináv bútorok elsősorban egyszerűek, tágasak és a letisztult formatervezésnek köszönhetően rendkívül praktikusak is. A bútorok tervezésénél a funkcionalitáson van a hangsúly, de ez nem jelenti azt, hogy unalmasnak vagy hétköznapinak lennének.

A komódok és szekrények gyakran vékony lábakon állnak, ezért még egy domináns darab is légiesnek és könnyűnek tűnhet.

Minőségi anyagok

Mivel a skandináv bútorok nem tartalmaznak felesleges díszeket és díszítő elemeket, a gyártásnál a legnagyobb hangsúlyt a minőségi kivitelezésre fektetik. A minőségi alapanyagokból készült szekrények, komódok és polcok rendkívül időtállók és hosszú éveken át hűséges társaid lesznek.

Válassz tömör tölgyfából készült darabokat, amelyeket még a következő generáció is használhat. Ezek a bútorok idővel még stílusosabb megjelenést kapnak és még a gyerekeid is szívesen használják.

Színek

A skandináv stílusú belső tereknél az olyan világos és semleges színű árnyalatú bútorok dominálnak, mint például a fehér, szürke vagy krémszínű komódok és szekrények. Mivel ezek a bútorok meglehetősen nagy területet foglalnak el, ezek a semleges színek segítenek légiesebbé tenni a belső tereket.

Ha szeretnél kicsit eltérő színű bútorokat otthonodba, a fa mintázatú vagy a pasztellkék színű komódokkal és szekrényekkel sem fogsz hibázni. Ha azt szeretnéd, hogy álmaid bútora legyen a domináló elem a szobában válassz mustársárga, terrakotta vagy olíva színű darabokat.

Használd ki a legkisebb helyeket is!

A tiszta vonalak és a skandináv stílus finom színei nagy teret engednek a különféle típusú szekrények és komódok elegáns kombinálásához, anélkül, hogy a túlzsúfoltság és a vizuális káosz érzetét keltenénk.

Ne félj a különböző textúrák, anyagok és színek kombinálásától! Bárhogy is döntesz, próbálj meg ragaszkodnia az előre eltervezett színpalettához, hogy rendezett és egységes belső tereket hozzál létre.

Nézd meg a komódok és szekrények széles választékát!