Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tálalj igényesen stílusos terítékkel!

Stílusos tálalással még élménydúsabb és emlékezetesebb lesz a közös étkezés. Inspirálódj a meseszép tányérok, tálak és poharak kínálatából, és válaszd ki a kedvenceidet! Éld át szeretteiddel az étkezés örömét!

Időtlen porcelán

A porcelán teríték nagy hagyománnyal rendelkezik, és népszerűsége mit sem csökken az idő múlásával. Az emberek ízlése azonban változik, így a klasszikus színek és formák mellett egyedi, modern darabok közül is választhatunk.

A porcelánok világát a fehér szín és a nem szokványos formák uralják. A virágminta és az arany szegély is nagyon népszerű.

Teríték japán ételekhez

Hívd meg barátaidat egy sushizós, szakés vacsorára! Még mennyeibb lesz a kulináris élmény, ha a japán finomságokat direkt erre a célra kialakított tálakban szolgálod fel.

A MIJ márka termékeit közvetlenül Japánból importálják, tartós kerámiából készülnek, és a kézi gyártásnak köszönhetően minden darab egyedi.

Virágmintás teríték

Nem csoda, hogy a virágmintás tányérok és poharak annyira népszerűek, mivel hangulatosabbá, romantikusabbá és örömtelibbé varázsolhatjuk vele az étkezést. Ha virágmintás az étkészlet, nem is kell más asztaldísz!

Modern tálalás

A virágminták és a porcelánok sem hatnak meg? Akkor a minimalista, modern teríték lehet a neked való, amelynél a pasztellszínek, a máz és a finoman pöttyözött felületek uralkodnak.