Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Inspiráció: Tágas nappali nem csak fiatal pároknak

Alakítsd át otthonod egy békés menedékhellyé, ahol gondtalanul kikapcsolódhatsz egy hosszabb munkanap után! Időnk nagy részét a nappaliban töltjük, ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat ebben a szobában. Kis lelkesedéssel és a tér maximális kihasználásával, akár néhány négyzetméter helyből is egy ellenállhatatlan belső teret varázsolhatsz.

Meríts ihletet széles kínálatunkból és hozz létre egy olyan nappalit, amely tökéletesen kapcsolódik az étkezőhöz!

A napfelkelte színei: Friss és nem feltűnő árnyalatok

A Dulux tervezői szerint az új év kezdetének hangulatát a menta és a szürke színek, illetve a reggeli napfelkelte színei tükrözik a legjobban.

A cégnél tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos néha saját magunk kényelmére gondolni, és egy kicsit lelassítani a mai rohanó világban. Ezekkel a színekkel egy kicsit Te is hozzájárulhatsz mentális egészséged megőrzéséhez. ♥

A növényeknek mindig van hely

Kisebb helyiségekben is érdemes helyet hagyni néhány virágnak vagy növénynek, amelyek nem csak vizuálisan néznek ki jól, de a hangulatodra is jótékony hatással vannak.

A felfüggeszthető virágcserepek és fali polcok minimális helyet foglalnak. A szoba nem használt sarkaiban egy magasabb lábakon álló virágcserép remekül néz ki!

További inspirációt keresel a nappalihoz?