Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tavaszi átalakítás Roxana hálószobájában

Roxana Ciuchilan román blogger imádja a családját és az utazást. Blogján és Instagram-fiókján nem csak a szülőségről, de kalandos utazásairól is folyamatosan beszámol.

Mióta hazaköltöztek, halogatták a hálószoba projekt befejezését, de most, a tavasz beköszöntével úgy érzik, itt az ideje az átalakításnak.

Természetes stílus

Mindig azt gondoltam, hogy a hálószoba csak az a szoba, amiben alszunk. Később rájöttem, hogy ez egyáltalán nem volt igaz, és az a tény, szegényesen van berendezve, borzasztóan stresszelt. Ezért tűztem ki célul, hogy most befejezem a hálószoba berendezését és dekorálását.

A természetes stílust választottam, a lehető legtisztábbat és legegyszerűbbet: fehér ágy, természetes színű ágynemű, vászonfüggönyök és drapériák, valamint természetes földszínű kiegészítők. Őszintén szólva, kombináltunk néhány, a Bonami inspirációs cikkeiben bemutatott stílust.

Tavasz a hálószobában?

A jelszó: növények és virágok! Amikor a régi lakásomban éltem, nem voltak növényeim, és egészen a közelmúltig nem is tudtam, hogy mennyire fontosak lehetnek, és mennyire megváltoztatják a szobát, mennyire "élővé" tehetik azt.

Számomra a tavasz általában a pasztellszíneket jelenti, de mivel a nappaliban sok pasztellt használtam, a hálószobában inkább a semleges, kevésbé finom színeket választottam. Így a mi hálószobánkban a tavasz földes árnyalatokban pompázik, kiegészítve cserepes növényekkel és virágokkal. :)

Válogatott termékek a Bonamitól

A hálószobánk elég nagy, a fő probléma az volt, hogy szinte semmi tárolóhely nem volt benne. A hálószoba fürdőszobája és a hálószoba közé szorított kis gardróbszekrény nem volt elég. Így az első tételek, amiket rendeltünk, egy egyszerű fehér szekrény volt polcokkal és létra akasztókkal.

Aztán kicseréltem a mennyezeti lámpát és a függönyöket, kiválasztottam egy nagy tükröt (nem volt tükör sehol a házban) és hozzáadtam néhány kiegészítőt, hogy otthon érezzem magam :) Addig a szobánkat inkább egy rendetlen, személytelen szállodai szobának éreztük.