Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Trendi sütés: Kiváló eredmény minimális erőfeszítéssel

Mindig is csodálattal nézted kedvenc kávézód vagy cukrászdád művészi finomságait? Most már otthon is elkészítheted azokat a desszerteket, amik úgy néznek ki, mintha egy profi csinálta volna. A sütés idei trendje az olyan anyagokból készült sütőformák, amik segítségével minimális erőfeszítéssel varázsolhatsz műremeket a süteményből. Vess csak rájuk egy pillantást!

Dombornyomott sodrófák

Sütésnél minden esetben igaz, hogy nem csak a szánkkal, de a szemünkkel is eszünk. A dombornyomott sodrófák egyedi kinézetet kölcsönöznek a sütiknek, aminek köszönhetően már nem is kell feldíszíteni a finomságokat.

A sodrófát mézeskalácshoz, keksz tésztához és marcipánhoz is használhatod. Használata nagyon egyszerű. Sima sodrófával kb. 0,5 cm-re nyújtjuk a tésztát, majd átmegyünk rajta a dombornyomottal is

Ahhoz, hogy a motívum rendesen látszódjon a dombornyomott édességen, válasszunk olyan tésztát, ami nem tartalmaz szódavizet vagy sütőport (vagy csak minimális mennyiségben).

Stílusos sütőformák

A Bábovka az egyik legnépszerűbb desszertnek számít. Vasárnapi harapnivalónak és uzsonnának is tökéletes. Csupán egy egyszerű receptre van szükség és egy szokatlan formával könnyedén extravagánssá teheted a tortát. Karácsonyra és születésnapra is remek ajándék!

A választásnál ügyelj az anyagra is! Lehet öntöttvas, szilikon, alumínium vagy akár kerámia is. Ha szeretnél többet tudni az anyagokról és a formákról, olvasd el útmutatónkat!

Most már mindent tudsz a sütés legújabb trendjeiről. Ideje kiválasztanod azokat a termékeket, amik megkönnyítik a munkádat!