Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tedd szebbé az új évet!

A tavalyi év a legvadabb sci-fi filmek világát idézte. Nagyon bízunk benne, hogy az idei év jobb lesz. A nagyobb eseményeket nem tudjuk befolyásolni, de az apróságokat, amik szebbé teszik a mindennapokat, azokat igen.

Az évkezdet jó alkalom arra, hogy elköteleződj a környezet megóvása mellett, és minimálisra szorítsd az eldobható csomagolóanyagok használatát. Ajánljuk ehhez a stílusos thermobögréket és a hordozható ételtartó dobozokat. Az is fontos, hogy minden nap találj időt egy kis kikapcsolódásra. Meríts ihletet praktikus és stílusos kiegészítőink széles választékából!

Engedd el a felesleges stresszt!

Könnyű mondani, de annál nehezebb megtenni. Kezdetnek elég lesz, ha megpróbálod. Sokat segít a stresszmentesítésben, ha egy határidőnaplóba vagy jegyzetfüzetbe mindig felírsz minden fontosat.

Ne aggódj!

Az étel és ital miatt pláne ne! Lepd meg magad bárhol a kedvenc finomságaiddal az uzsonnásdobozok, utazóbögrék és thermobögrék segítségével! Ez nemcsak stílusos, de környezetbarát megoldás is egyben.

Lazíts többet!

Nehéz kikerülni a cikázó gondolatok és ezernyi teendő szorításából. De megéri! Kiegyensúlyozottan az élet szebb, és a szeretteid is jobban érzik majd magukat. Fedezd fel a cseh fürdősók és szappanok mesés illatát!