Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Kislányszoba Martina Pártlová cseh énekesnőnél

Hogyan lehet berendezni egy gyerekszobát egy kislány számára úgy, hogy elszakadjon a szokásos rózsaszín kliséktől, mégis gyengédséget és játékosságot sugározzon?

Martina Pártlová cseh énekesnőnél jártunk, aki megmutatja, hogyan teremtett harmonikus lányszobát, amely a szülők számára is kényelmes.

Martina szerette volna, ha kislánya szobája eltérne a lányszobák megszokott rózsaszín-szürke-fehér színvilágától. A szoba domináns eleme a jellegzetes zöld komód lett. Martina ehhez választotta a virágmintás dizájn tapétát, amelynek színei inspirációként szolgáltak a többi kiegészítőhöz.

"Először féltem, hogy a zöld komód nem passzol egy szelíd lányszobához. De most már látszik, hogy ezek a zöldes kiegészítők nagyszerűen illenek a rózsaszínhez is, és tompítanak a szoba romantikus lányosságán.” - mondja Martina.

A szobában fontos szerepet tölt be a nagy puha fotel és a puff, ahol a friss anyuka kényelmesen szoptathat és mesélhet. A sarokba egy jellegzetes állólámpa került, amelyet egy kisebb, hasonló stílusú lámpa egészít ki.

“Főállású” gyermekszobaként a kislány csak később fogja használni a szobát, így addig is alkalmanként vendégszobaként funkcionál. Ehhez kiváló választás a rózsaszín kanapé, amelyen kényelmesen elfér két vendég.

"A baba kezdetben velünk fog aludni a hálószobában, de ha valamelyikünknek nyugodt alvásra van szüksége, akkor jó, ha erre van lehetőség a szomszéd szobában is."