Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Kert és terasz rusztikus, vidékies stílusban

Emlékszel a kellemes nyári délutánokra, amelyeket a nagymamád vidéki kertjében töltöttél? Bár időgépünk sajnos nincs, segítünk egy kicsit nosztalgiázni!

Meríts ihletet a fából készült bútorokból, textíliákból, rusztikus dekorációkból,virágmintákból, zománcozott edényekből és egyéb stílusos kiegészítőkből!

Egy vidéki kert a természetes lazaságtól lesz olyan, amilyen. Ezért nem számít, ha különböző stílusú, régi és új székeket párosítasz ugyanahoz az asztalhoz.

Viszont az új bútorokat is tradícionális anyagokból válaszd, mint a fém vagy a tömör fa. A műanyagot ebben az esetben kerüld!

Az idő múlása, amelyet a régi bútorok és kiegészítők tükröznek, ehhez a stílushoz szinte elengedhetetlen. Ezért ne zavarjon, ha valamin látszik, hogy használt! A finom patina egy kis bájt kölcsönöz a tárgyaidnak.

Próbálj a régi családi bútorok között kutatni! Biztosan találsz néhány kincset. Viszont vigyázz, hogy a kerted ne keltse egy bolhapiac benyomását! Ezt úgy érheted el, hogy a régi tárgyakat újabb darabokkal ellensúlyozod.

A rusztikus berendezési tárgyak közé egy kis lágyságot csempészhetsz valamilyen virágmintás, csíkos, kockás, vagy natúr színű textillel.

A len és a pamut természetességénél fogva szuper választás, legyen szó terítőről, párnáról, vagy plédről.

Még több inspiráció a stílusos kerthez