Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációCukiságok az iskolatáskába és a kirándulásokra

Sajátítsd el a grillezés művészetét!

Akár az első grillsütőd vásárlását tervezgeted, akár túl vagy már több szezonon is, amikor magad sütötted a húsokat a szabadban, mindig van mit tanulni. Olvasd el tippjeinket, ha szeretnéd tudni, mitől lesz még szaftosabb a steak. Megmutatjuk az ideális eszközöket, evőeszközöket, és a pácolás aranyszabályát is megtudhatod.

Így gyújts tüzet a grillben

A faszenet kúp alakban helyezd el a tűztérben, majd gyújtsd meg. Ezután tegyél tá még szenet, majd várd meg, amíg meggyullad. Ezután idmét adj még hozzá szenet, majd várd meg, amíg leég.

Ezután tedd a grillfelületre az olajjal megkent rácsot. Mintegy 30 percenként adj hozzá még szenet, hogy fenntartsd a megfelelő hőmérsékletet.

Hogyan lesz szaftos a grillezett hús?

Grillezés előtt hagyd, hogy a hús kicsit felmelegedjen szobahőmérsékleten.
Ha hidegen kezded el sütni, akkor szárazabb és íztelenebb lesz.

Ne használj villát a hús megfordításához, mivel elfolyhat a nedvesség belőle. Létezik speciális fogó erre.

Egy kicsivel a grillezés előtt vedd ki a pácból a húst és a zöldségeket, hogy lecsöpöghessenek. A forró szénbe csöpögő zsír egyébként büdös füstöt és egészségtelen anyagok keletkezéséhez vezetne.

A grillezéshez szükséges idő

Grillezd úgy a húsokat, ahogy az igazi profik. Először a csirkemellet vedd le
a grillrácsról, mivel mindössze 5 perc alatt készre sül. A sertéshúst
és a marhahúst 5-10 percig süsd, a csirkecombok pedig mintegy
35 perc alatt készülnek el.

Nehéz megállni, hogy ne harapj bele azonnal az elkészült finomságba. Érdemes viszont megállnod, ugyanis így a hús leve nem csorog ki a tányérra, és intezívebb ízélményben lesz részetek.

A pácok 3 legfontosabb összetevője

Ez az a három dolog, amit ideális esetben minden pácnak tartalmaznia kell. Legalábbis akkor, ha isteni finom húsokat szeretnél grillezni.

Savanykás íz: citrom, ecet, sör vagy bor.

Enzimes összetevő: olívaolaj, joghurt, majonéz, tej, méz vagy ananászlé.

Fűszerek: Fokhagyma, hagyma, reszelt gyömbér, paprika, bazsalikom, majoranna, reszelt citromhéj.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.