Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációUtazás az otthonodban: A mediterrán térség ékkövei

Szentjobbi Kriszta, Waldorf pedagógus tippjei a gyerekszobába

Szentjobbi Kriszta vagyok, 5 gyermek édesanyja, waldorf pedagógus és blogger. Első gyerkőcünk születése óta tudatosan figyelek arra, hogy természetes anyagú bútorokat részesítsek előnyben. Ezért is nagyon örültem, amikor megismertem a Bonami oldalát, mert igen nagy
kínálattal rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságú termékekkel.
Most megmutatom nektek az én kedvenceimet.

Amikor a játékainkra gondolok elsősorban fa alapanyagú, visszafogott mintázatú és halvány színű tárgyak jutnak eszembe. Mivel a kisgyermek érzékleteiben él, ezért kimondottan kerülöm a rossz minőségű műanyag, hamar elromló, mindenféle hangot adó, ronda
esetleg agresszív küllemű kütyüket.

A gyerekszobáinkban mondhatni kevés játékszer található, nincsenek nagy kupacok felhalmozva, véleményem szerint mindez elmélyültebb játékra és nagyobb figyelemre készteti a csemetét.

Fontos még számomra, hogy fejlettségi szintjének megfelelő játékok vegyék körül a gyerekeket, a ‘kevesebb néha több’ elve számomra mindenképpen mérvadó, ami megtámogatja a gyermeki fantázia gazdagabb érvényesülését.

A gyerekek nagyon szeretnek kézműveskedni. Nálunk az egyik kedvenc program a festés, amit egyszerre több korosztály is élvezettel végezhet egymás mellett. A nagyobbak festőállványon ecsettel, míg a kisebbek az asztalon az ujjukkal mívelik ezt tevékenységet. A természetet is be lehet csempészni ekkor az otthonunkba. Nagyobb és különböző formájú leveleket, kavicsokat lehet színesre festeni. Esetleg virágok szirmait vagy csokorba kötött réti növényeket használni ecset helyett. Azt hiszem, a variációk tárháza kifogyhatatlan.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 365 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.