Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációLegnépszerűbb kültéri szőnyegek

Ez az ajánlat sajnos már nem elérhető, de van sok más érdekes még az oldalunkon.

Új inspirációk

5 tipp: Home office és szülői feladatok összehangolása

Le a kalappal mindegyik szülő előtt, aki ebben a nehéz időszakban otthon van gyermekével, és mellette home office-ban dolgozik. A két feladat türelmes és ésszerű összehangolása nagyon nehéz. Most állj meg itt egy pillanatra, vegyél egy nagy levegőt, és tarts velünk! 5 tippet készítettünk a gyerekek szórakoztatásához és a saját mentális jólléted megőrzésére.

6 nap múlva véget ér
Otthonról dolgozó szülőknek: 1. tipp

Néhány alapvető rutin betartása

Lehet, hogy pizsamában és köntösben a legkényelmesebb dolgozni, de még mielőtt leülsz a gép elé reggel, tedd rendbe magad, öltözz fel és gyermekedet is öltöztesd át a pizsamából. Érdemes ezt betartani, hogy gyermeked emgértse, ez a rendkívüli állapot nem egyenlő a hétvégével.

A kis hercegnők és akár a kis kalózok is figyelemmel lesik majd, hogy hogyan lehet külsőnkről gondoskodni. Még egy olyan apróság, mint a hajfonás vagy kezünk bekrémezése is nagy hatással lehet az otthoni hangulatra.

Otthonról dolgozó szülőknek: 2. tipp

Te a munkát, a gyerek
az ovit viszi haza

Gyermeked már megszokta az oviban a tevékenységek sorrendjét.
Vidd haza a szabályokat, hidd el, meglesz az eredménye. Készíts egy napi tervet, amit, ha nem is az időpontok tökéletes betartásával, de az elfoglaltságok egymásutánjával betartotok. A terv legyen egy
jól látható helyre kitéve.

Otthonról dolgozó szülőknek: 3. tipp

Vond be gyermekedet a házimunkába!

Próbáld meg akár a legkisebb házimunkába is bevonni gyermeked.
Adj rá egy kötényt, és hagyd, hogy játszva főzzön! Esetleg kérd meg,
hogy a szennyeskosár tartalmát tegye bele a mosógépbe. Ha lesz egy kis felfordulás, nézd el neki. Ez most ugyanis egyáltalán nem számít. Az egészségünkért vagyunk otthon, ezért ösztönözz és hagyd, hogy gyeremeked megvalósítsa önálló ötleteit.

Otthonról dolgozó szülőknek: 4. tipp

Tornázzatok együtt!

Tele van energiával, és lehetetlen vele lépést tartani?
Írd át a játékszabályokat, és vond be gyermekedet a közös tornázásba! A jóga vagy a zumba felfrissít téged, gyermeked pedig jól szórakozik majd miközben próbálja leutánozni a mozdulatokat. Ha rendszeresen mozogtok, könnyebb lesz pihenni és a koncentrálni utána.

Maradj otthon biztonságban!

Kövesd az eseményeket és légy erős! Mi most is Veled vagyunk, és segítünk abban, hogy kellemes és stresszmentes legyen az otthon töltött idő.

Otthonról dolgozó szülőknek: 5. tipp

Hagyd kibontakozni!

Kreatív elfoglaltságokkal könnyen elfelejtődik a környező világ. Szerezz be olyan fantasztikus termékeket gyermekednek, melyek segítségével különleges módon fejezheti ki a kreativitását. Az Unlimited Design for Kids márka színezhető polcai vagy a gyönyörű és könnyen eltávolítható washi dekorszalagok tökéletes megoldások.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 365 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.