Már 2,5 millió tagunk van
Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra!

Bútorok és lakáskiegészítők akár 70%-kal olcsóbban!

 • 1000+ új termék minden egyes nap
 • Speciális kedvezmények és jutalmak
 • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
 • 90 napos cseregarancia
 • Karácsonyi cashback
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok
Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.
ok

Regisztrálj most és mindent forintot, amit dec. 20-ig elköltesz, hűségpontként visszakapsz tőlünk! De igyekezz, már csak a vasárnapig leadott rendeléseknél garantáljuk a karácsonyi kiszállítást!

Regisztrálj most és mindent forintot, amit dec. 20-ig elköltesz, hűségpontként visszakapsz tőlünk! De igyekezz, már csak a vasárnapig leadott rendeléseknél garantáljuk a karácsonyi kiszállítást!

 • kisokos@bonami.hu
 • |
 • 06 1 550 7606
06 1 550 7606

Mik azok a hűségpontok és hogyan működnek?

Bonami hűségpontok

A hűségpontok gyűjtése nagyszerű lehetőség arra, hogy folyamatosan kedvezményekhez juss! 1 hűségpont = 1 Ft. Hűségpontjaidat az oldalon jobb oldalt, fent, a fiókod ikonja mellett láthatod.

Hogyan juthatsz hűségpontokhoz?

Kövess minket és nem maradsz le egyetlen extra kedvezményről sem!

Miképp használhatod fel a hűségpontjaid?

Szabályok és korlátozások

Karácsonyi cashback

Utánvétes rendelés esetén oda kell figyelni arra, hogy a csomag 2018. dec. 12-ig megérkezzen is kifizetésre kerüljön, máskülönben a casback nem töltődik fel a vásárló fiókjába.

A) Regisztrált felhasználók, akiknek adnak le rendelést a karácsonyi időszakban
Amennyiben regisztrált felhasználó vagy és október 1. és december 20. között vásárolsz a Bonamin, automatikusan részt veszel a karácsonyi cashback akciónkon. Ez annyit jelent, hogy azt az összeget, amit ez idő alatt elköltesz, december 24-én visszatöltjük a fiókodba hűségpontok formájában. Tehát, ha 10 500 Ft-ért vásárolsz, akkor december 24-én 10 500 Ft hűségpontot kapsz tőlünk. Ezeket a hűségpontokat december 31-ig tudod beváltani, max. 20% kedvezményre.

B) Regisztrált felhasználók, akik nem adnak le rendelést a karácsonyi időszakban
Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, de október 1. és december 20. között nem vásárolsz semmit se a Bonamin, akkor karácsonyi casback-et sem áll módodban gyűjteni. Természetesen, Rád is gondolunk és Téged sem akarunk kihagyni az ajándékozásból, ezért december 24-én egy apró ajándékkal kedveskedünk: 3 000 Ft hűségpontot kapsz tőlünk. ezeket a hűségpontokat december 31-ig tudod beváltani, max. 20% kedvezményre.

C) Nem regisztrált vásárlók
Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkra, valamint október 1. és december 20. közötti időszakban sem regisztrálsz, akkor sajnos a karácsonyi casback akción sem vehetsz részt, és a 3 000 Ft értékű ajándék-hűségpontot sem áll módunkban odaadni Neked. De ne aggódj, mivel karácsony van, nem hagyunk ki az ajándékozásból! December 24-én küldünk egy hírlevelet egy speciális kóddal, mely 20% kedvezményre jogosít, max. 5 000 Ft, 10 000 Ft és 15 000 Ft értékig, aszerint, az alábbi csoportok melyikébe tartozol:

1) Vásárlásaid átlagértéke 5 000 Ft.
2) Vásárlásaid átlagértéke 5 001 Ft és 10 000 Ft között van.
3) Vásárlásaid átlagértéke magasabb, mint 10 001 Ft között van.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

 • 1000+ új termék minden egyes nap
 • Speciális kedvezmények és jutalmak
 • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
 • 90 napos cseregarancia
 • Karácsonyi cashback
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela