Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalVásárlásVásárlásInformációk a személyes adatok feldolgozásáról

Információk a személyes adatok feldolgozásáról

Olyan személyes adatok feldolgozásáról van szó, amelyek elengedhetetlenek a vételi szerződés teljesítéséhez, vagy a szerződés megkötése előtt végrehajtott intézkedések végrehajtásához.
1. Az adatkezelő azonossága és elérhetőségei
1.1 A személyes adatok kezelője BONAMI, a.s. részvénytársaság (KSH-azonosító: 242 30 111, székhely: Prága 1 – Malá strana, Újezd 450/40, irányítószám: 118 00, Csehország, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, B 18575 lajstromszámon (a továbbiakban „adatkezelő“).

1.2 Az adatkezelő elérhetőségei: levelezési cím BONAMI, a.s, Thámova 13, Praha 8, 180 00, Csehország, e-mail címe kisokos@bonami.hu, telefonszám: 06 1 550 7606.

1.3 Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi biztost.
2. A személyes adatok feldolgozásának jogi magyarázata
2.1 A személyes adatok feldolgozásának jogi indoka az, hogy az adatok feldolgozása elengedhetetlen ahhoz, hogy Ön és az adatkezelő közötti megállapodás teljesüljön, illetve, hogy a adatkezelő meg tudja tenni azokat a jogi lépéseket a megállapodás létrehozásához, amire az Európai Parlamenti Tanács kötelezi a 2016/679 sz. rendeletében a személyes adatok feldolgozásáról az egyének védelméről szóló 6. cikkelyének (1) bek. b) betűjének rendelkezései szerint, amibe bele van foglalva az 95/46 sz. irányelv hatályon kívül helyezése is (személyes adatok általános védelme) (a továbbiakban „jogi előírás“).
3. A személyes adatok feldolgozásának célja
3.1 A személyes adatok feldolgozásának célja az Ön és az adatkezelő közötti szerződés megkötése, vagy szerződés megkötéséhez elengedhetetlen információk feldolgozása a megbízott személyek által.

3.2 Az adatkezelőnek nincs automatikus, egyéni döntése a jogi előírás 22. cikke értelmében.
4. A személyes adatok megőrzésének ideje
4.1 Az adatkezelő a személyes adatok 10 évig tárolja.
5. Az adatkezelésben résztvevő harmadik fél
5.1 A személyes adatokat az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján az adatkezelő olyan harmadik félnek is a rendelkezésére bocsátja, aki az áruszállításban vagy fizetés lebonyolításában vesz részt.

5.2 Az adatkezelőn nem kívánja átadni személyes adatait harmadik országnak (nem EU-tagállamnak) vagy nemzetközi szervezetnek.
6. Az adatalanyok jogai
6.1 A rendeletben meghatározott feltételek mellett Ön jogosult arra, hogy az adatkezelőtől hozzáférést kérjen a személyes adataihoz, a személyes adatai módosítását vagy törlését kérje, illetve korlátozza azok feldolgozását, továbbá jogosult arra, hogy kifogást emeljen a személyes adatok feldolgozásának módja ellen, valamint jogosult a személyes adatai másolatának saját vagy más társaság részére való rendelkezésre bocsájtását.

6.2 Ha Ön úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem érte, vizsgálatot kezdeményezhet a hatóságoknál.

6.3 Ön nem köteles személyes adatokat szolgáltatni. A személyes adatok átadása a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez szükséges előfeltétel, és anélkül, hogy személyes adatait megadná, nem lehetséges a szerződés megkötése és az adatkezelő általi teljesítése.