Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk

Hogyan alakíts ki egy hangulatos otthoni bárt lépésről lépésre?

Hol adják a legjobb italokat a városban? Sosem zár be, isteni finomak és ingyen vannak az italok, ráadásul mindig van számodra egy VIP hely. A saját, otthoni bárodról beszélünk! Most berendezheted, akár egy hatalmas lakótér, akár egy kisebb lakás áll rendelkezésedre. Csak szerezz be egy bárasztalt vagy egy kisebb bárkocsit, néhány italkeverő eszközt,
és máris indulhat az este. Felejthetetlen lesz!

1. Hogyan válassz bárasztalt?

• Szerezz be most egy könnyen összeszerelhető bárasztalt! Ha te rakod össze, biztos lehetsz benne, hogy stabil lesz! Ha elkezdene mégis billegni, csak húzz meg néhány csavart!

A fából készült asztaloknak megvan a maguk bája, és nagyon tartósak is. Ám ne felejtsd el: a faanyag különleges ápolást igényelhet.

A fém- és műanyag asztalok modern megjelenésűek, könnyű őket karbantartani és tisztítani.

2. Hogyan válassz bárszéket?

• Egy- és négylábas bárszék mellett is dönthetsz. A lényeg mindig a teherbírás! Az állítható magasság és a lábtartó még kellemesebbé teszi a széken ülve töltött időt.

• Egy kárpitozott szék nagyszerű, de fel kell készülnöd a lehetséges foltokra

Valódi bőr bárszéken italt kortyolni maga a megtestesült luxus. Ám ne felejtsd el, a bőr gondos ápolást igényel, hogy sokáig szép legyen.

A műbőr székek kellemes kompromisszumot jelentenek: nem kerülnek sokba, könnyen karbantarthatók, és senki meg nem mondaná,
hogy nem igazi bőrből készültek.

Bár a legjobb helyen: nálad

Ne felejtsd el, hogy egy jó bár különleges atmoszférát teremt. Szolgálj fel egy martinit, tegyél be jazzt, vagy játszd le a kilencvenes évek legjobb pop slágereit, miközben szívószállal kortyolgatjátok az italokat. Itt mindent lehet. Ez a te saját bárod. Nem kell más, csak egy bárasztal, néhány szék és egy kis lelkesedés - és máris kész a baráti társaságod törzshelye.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.