Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk

Indusztriális stílus: A bőr, fém és beton elbűvölő kombinációja

Szereted az ipari épületeket és belsőépítészeti megoldásainak egyedi megjelenését? A nagyvárosi gyárak világa ihlette ezt a stílust, amelyet kisebb módosításokkal a Te lakásodban is sikeresen alkalmazhatsz. A hideg fém vagy beton és a meleg érzetést keltő bőr, tégla vagy üveg kombinálásával egyedi hangulatot varázsolhatsz bármely helyiségbe.

Az indusztriális stílusról

A stílust az olyan 19. század végi és a 20. század eleji ipari épületek megjelenése inspirálta, mint például a téglagyárak, vásárcsarnokok és sörfőzdék.

A vakolatlan falak, a rusztikus megjelenésű ablakok, a légiesség, a különböző csövek és kábelek tipikus jellemzői ennek a belsőépítészeti stílusnak.

A modern darabokat tökéletesen kombinálhatod antik bútorokkal. Az indusztriális stílusú kiegészítők sokkal hangulatosabbá teszik a belső tereket, mint gondolnád!

Hogyan kombinálhatod a bútorokat és dekorációkat?

✓ Használd a falak eredeti megjelenését, hagyd a villanykörtéket és a kábeleket szabadon lógni és ha otthonodban nincsenek csövek, szerelj fel néhányat a falra.

✓ Bármit használhatsz, ami emlékeztet a gyárak rusztikus megjelenésére. A Polcok, fémből készült lámpák, csövek és akár a munkaeszközök is jól mutatnak. Ha szeretnél kreatív lenni, akkor alakíts át egy öreg utazótáskát egy hasznos tárolóasztallá.

✓ Az egyedi hangulat megteremtéséhez kombináld az olyan hideg elemeket, mint a fém vagy a beton a meleg érzetést keltő bőrrel, téglával vagy üveggel.

Milyen anyagokat használj?

✓ A hideg fém és a meleg fa kombinációja kiegyensúlyozott hatást kelt.

✓ A beton, acél, tégla és kő alapanyagok mindenképpen hasznosak.

✓ Használj mérsékelt színeket, és ragaszkodj az elegáns fekete, fehér és szürke árnyalatokhoz. Ezeket a színeket egyszerűen kombinálhatod minden alkalommal.

Egy olyan kontrasztos színnel, mint például a bordó, a sötétkék vagy a sárga, kellemesen felfrissítheted a belső terek megjelenését.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.