Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációIgényes otthon elegáns textíliákkal

Anyagok: Főszerepben a juta

Egyre népszerűbb az, ami természetes. Így van ez a lakberendezés világában is, ahol fontos szempont lett a környezettudatosság, a fenntartható és etikus működés. Ez nem csupán egy múló trend, hanem egy szemléletmód, amellyel mindannyian hozzájárulhatunk bolygónk védelméhez. Gondoljunk azokra az anyagokra, amelyekkel körbevesszük magunkat.

A juta és a tengerifű mind az esztétikai, mind a környezeti szempontoknak maximálisan megfelelnek. Ha szereted azt, ami egyszerre természetes és stílusos, akkor engedd be őket a nappaliba, a konyhába és a hálószobába.

Az egzotikus juta

A trópusi juta (más néven aranyszál) egyre népszerűbb alapanyaga
a kiegészítőknek. Környezettudatos és alacsony az ára, miközben csodaszép. Emellett könnyű festeni és más anyagokkal kombinálni.

A juta előállítása és feldolgozása a fejlődő országokban zajlik. A múltban főleg zsákok és kötelek készültek belőle. Manapság azonban sokkal szélesebb a felhasználási köre.

A lakberendezés területén elsősorban szőnyegek, dekorációk, lámpák
és különféle háztartási textíliák
készülnek belőle.

Tippünk: A jutaszőnyegek első pillantásra kissé durvának tűnhetnek, de valójában mesterei az otthonos hangulat megteremtésének.

Barátságosabbá teszik az önmagában kissé hűvösebb indusztriális stílust, a bohém belső terekbe pedig visznek egy kis stabilitást.

A természetes jutaszálak és ápolásuk

A jutából készült szőnyegek és kiegészítők ápolása igényel némi időt, ám cserébe olyan pozitív tulajdonságaik vannak, mint a magas légáteresztő és ellenállóképesség, továbbá a jó szigetelőképesség. A jutából készült darabok még antisztatikusak is, és ellenállóak a különféle
mikroorganizmusokkal szemben.

Hogyan kell ápolni a jutát? A rendszeres porszívózás mellett időnként száraz habbal is megtisztíthatod. Sose tisztítsd nedvesen vagy gőztisztítással,
és messziről kerüld el a vegyszereket. Tisztítás után
impregnálhatod is a jutát.

Ha vannak otthon házi kedvenceid, próbáld őket távol tartani
a jutaszőnyegektől és puffoktól. A macskák hajlamosak arra, hogy azt gondolják, azért szereztük be a jutát, hogy nekik
legyen hol élesíteniük a karmaikat.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.