Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációHáromféle kárpitozású, színes és semleges színű kanapék

Borarti: Természet inspirálta dekorációk saját kezűleg

Nehéz hosszú hetekig otthon maradni és pozitívan hozzáállni a nehézségekhez. Ebben segít az alkotás, hiszen kiszakít a hétköznapokból,
a problémákból, és teremtő ereje segít újra boldognak lenni és mosolyogni.

A következő projektek alapja a természet, hiszen most szinte ez az
egyetlen hely, ahova mehetünk. Járjuk az erdőt, gyűjtsünk inspirációt és alapanyagokat az otthoni alkotó tevékenységekhez. Készítsük maradandó emlékeket, amik aztán évek múlva is emlékeztetnek rá, hogy milyen
nehéz helyzetben is boldogultunk, helyt álltunk.

7 nap múlva véget ér

Sziasztok, Kollár Bori vagyok. Az alkotás és a természet a két mozgatórugó az életemben és a munkámban is. Ezeket szeretném most Veletek is megismertetni, hogy Ti is tudjátok használni a kreativitásotokat, és az otthon töltött időkben egy egyszerűen elsajátítható módszer segítségével a természetből inspirálódva alkothassatok. Alkotni jó, együtt alkotni csoda! Tartsatok velem!

Piknik otthon

Ha már nem utazhatunk, akkor az otthonunkban kalandozzunk el más tájakra egy különleges vacsora keretében. Fények, hangulat és egy különleges dekoráció sokat segít, hogy maradandó élményt teremtsünk.

Keressünk üres borosüvegeket és rakjunk bele növényeket, majd töltsük meg vízzel. A tetejébe szúrjunk gyertyát és washi tape segítségével dekoráljuk őket. Keressünk egy ideális helyszínt a kertben vagy a teraszon, rakjunk fel fényfüzért, és egy mezei virágcsokrot az asztal közepére helyezve különleges látványt tudunk alkotni.

Főzzünk hozzá egy finom vacsorát! A főzést fogjuk fel úgy, mint egy kreatív, alkotó tevékenységet, engedjük el a recepteket és főzzünk érzésből. Kapcsoljunk be meditatív zenét hozzá, zárjuk ki a külvilágot
és éljük meg minden pillanatát.

Szövött fali dekoráció

A szövés olyan nyugtató tevékenység, ami igazán jó hatással van a hangulatunkra. A monoton tevékenység megnyugtat, ellazít és kikapcsol. Növényekkel dolgozni pedig még izgalmasabb, hiszen az illatuk, a színük, a formájuk gyönyörködtet munka közben is.

Keressünk egy képkeretet, aminek most az üvegére és a hátsó borítására nem lesz szükségünk. Ez lesz most az ideiglenes szövőkeretünk. Az otthon található alapanyagokat használjuk, így ez most spárgával készül. Fűzzük fel rá hosszanti irányban nyolcast formázva nagyjából 15-20 sort, majd ezután vízszintesen jöhetnek a növények és a többi spárga vagy fonal. Bízzuk magunkat a fantáziánkra! Ha elkészült, a végeit csomózással tudjuk rögzíteni és a függőleges szálakat ezután vágjuk le a keretről.
Kössük fel egy szép botra, amit az erdőben találtunk.

Növényi lenyomatok

A növényeknek ezernyi formája, mintája és lenyomata van.
Játsszunk vele, kísérletezzünk, alkossunk kedvünkre!

Az erdei sétánk során vagy akár a kertben, a parkban gyűjtött növényeket, virágokat préseljük le újságpapír közé. Dolgozhatunk több technikával, akár vegyesen is. Legyen ez mindenkinek a saját döntése. Aquarell festékkel vagy akril festékkel kenjük be a növényeket és utána helyezzük a papírra festékkel lefelé, simítsuk el, majd vegyük le a növényt.
Variáljuk a színeket, elrendezéseket.

Maradj otthon biztonságban!

Kövesd az eseményeket és légy erős! Mi most is Veled vagyunk, és segítünk abban, hogy kellemes és stresszmentes legyen az otthon töltött idő.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 365 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.