Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk

Kellékek, melyekkel a gyerekek levelet írhatnak a Jézuskának

Ki ne gondolna vissza szeretettel a gyerekek karácsony előtt érzett örömére, aminek fontos része az is, hogy levelet írjanak a Jézuskának? Emlékszel arra
a mágikus pillanatra, amikor másnap reggelre eltűnt az ablak mögé vagy az ebédlőasztalra tett levél? Idézzük fel ezeket a varázslatos érzéseket,
és segítsünk, hogy csemetéink is átélhessék őket.

Karácsonyi cashback

Lepd meg szeretteidet vagy saját magadat egy nálunk vásárolt termékkel, és minden, december 20-ig elköltött Ft-ot, december 22-én hűségpont formájában feltöltünk a Bonami fiókodba.

Mit szeretnél kapni idén?

Töltsd le és nyomtasd ki a sok-sok szeretettel készített vágylista sablonunkat, mellyel örömet okozhatsz a kicsiknek és a kamaszoknak is!

Sőt, ki mondta, hogy a felnőttek nem írhatnak a Jézuskának? Alkosd meg te is a saját leveled a titkos vágyaiddal. Ki tudja, ha diszkréten elrejted a párod párnája alá, talán valóra válik.

Írószerek

Az iskoláskorú gyerekek talán egy elegáns tollal szeretnék majd megírni a levelet. A kisebbek pedig sok-sok ceruzát és filctollat bevetve rajzolhatják le mindazt, amit a fa alatt akarnak viszontlátni.

Csodaszép levélpapírok

A Portico Designs páratlan szépségű levélpapírokat és borítékokat
gyárt. Bármilyen őrült kívánságaid is legyenek, ezeken
a csodás papírokon jól mutatnak majd!

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.