Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációTermészet és a szeretett kertészkedés

4 + 1 ínycsiklandozó finomság, amit a kertben is élvezhetsz

Végre elérkezett a hosszú tél vége és a melegebb napokon előtérbe kerülnek a könnyebb ételek. A friss fűszernövényekből, grillezett zöldségekből, húsokból és a lédús gyümölcsökből készített tavaszi finomságokkal mindenkit levehetsz a lábáról. Tekintsd meg különleges receptjeinket és készülj fel stílusosan a kerti szezonra.

Grillezett csirkeszárnyak szezámmaggal

Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny
fehér szezámmag.
Pác:
1 evőkanál szójaszósz, 70 ml rizsbor, 1 evőkanál szezám olaj, 1 szeletelt újhagyma, 1/2 teáskanál fekete őrölt paprika, 5 cm-es friss gyömbér darab.
Kenőpác:
3 evőkanál méz, 2 evőkanál szójaszósz, 1 evőkanál Mirin bor, 1 evőkanál vagy ízlés szerinti mennyiségben szaké.

Elkészítés:

Vágd fel a gyömbért, és ad hozzá a pác többi összetevőjét. Helyezd a szárnyakat a pácba, és minimum 30 percig hagyd állni. A legjobb, ha a szárnyakat egész éjszakán át a pácban hagyod, hogy ízek teljesen összeérjenek.

Helyezzd a csirkeszárnyak a forró grillre, és mindkét oldalát 2-4 percig sütsd meg. Ezután mozgasd a szárnyakat a sütő legkevésbé forró részére és sütsd további 10 percig. Tálalás előtt kend meg egy kis mézes szósszal és hintsd meg szezámmagokkal.

Recept és fénykép Petrától
A Kitchen&thecity bolgjából.

Gyors kelkáposzta saláta

Összetevők:
120 g kelkáposzta, 2 marék pekándió, 1 marék mazsola, 100 g parmezán, 2 evőkanál olívaolaj.

Vágd fel a kápsoztát, hogy kiengedje a levét. Reszeld le a dió egyharmadát és a parmezánt, majd mosd meg a mazsolát. Könnyen keverd el az összetevőket és tedd be legalább fél órára hűtőszekrénybe.

Ezt a receptet a Kitchen&thecity blogjában is megtalálhatod.

Gyümölcsös limonádék háromféle stílusban:

Dinnye rozmaringgal - Tegyél körülbelül 1,5 bögre apróra vágott dinnyét (magok nélkül) és két szál rozmaringot egy kancsóba. Önts rá vizet és hagyd, hogy az ízek összeérjenek.

Eper bazsalikommal - Egy kancsóban keverd össze az epret az apróra vágott bazsalikommal, majd adj hozzá 2-3 evőkanál nádcukrot és öntsd fel szódával.

Málna kakukkfűvel - Egy edényben 10 percig forralj vizet cukorral és a kakukkfűvel. Ezután adj hozzá málnadarabokat és keverd el rendesen.

Reggeli egy üvegben

Tegyél egy üvegbe joghurtot vagy túrót, zabpelyhet és a kedvenc gyümölcsödet (pl. édes málnát). 15 perccel a tálalás előtt adj hozzá tejet, gyümölcslét vagy teát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.