Már 2,5 millió tagunk van
Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra!

Bútorok és lakáskiegészítők akár 70%-kal olcsóbban!

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 90 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Minden elköltött Ft-ot hűségpontban visszakapsz.És ez még nem minden ♡ Használd ki egyéb karácsonyi bónuszainkat is!

Minden elköltött Ft-ot hűségpontban visszakapsz.És ez még nem minden ♡ Használd ki egyéb karácsonyi bónuszainkat is!

  • kisokos@bonami.hu
  • 06 1 550 7606

Reklamáció és árucsere

Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ezért nálunk 90 napig van lehetőséged visszaküldeni a megrendelt termékeket. Bátran vásárolj nálunk és abban az esetben, ha a megrendelt termék nem felel meg az elvárásaidnak, egyszerűen csak küldd vissza nekünk!

Fontos! Amennyiben az a gyanúd, hogy az elküldött áru a szállítás során megsérült, kérjük, hogy késedelem nélkül a kézbesítéstől számítva 2 napon belül az alábbi e-mail címre kisokos@bonami.hu küldj egy képet a sérült csomagról és termékről. Mi majd mindenről gondoskodunk.

Az áruvisszaküldés folyamata

Nem vagy elégedett a megrendelt termékkel? Vagy szeretnéd a szállítmány egy részét visszaküldeni? Semmi gond! A termékeket a kézbesítéstől számított 90 napig visszaküldheted. Elég csupán ha a sértetlen eredeti csomagolásban visszaküldöd az elállási határidő alatt a vásárlói szerződés számával (megrendelés azonosítószáma). A megrendelések listájában a Bonami fiókodban az adott megrendelés részleteiben letöltheted a reklamációs lapot, töltsd ki és mellékeld a visszaküldött termék csomagolásába!

A kifizetett összeget visszaküldjük a számládra, elég csupán ha mellékeled a csomagba a bankszámlaszámod kötőjelekkel együtt.

A terméket minden tartozékával együtt megfelelő védőcsomagolásban, kérjük, küldd vissza az alábbi címre:

Bonami ID 1915, Frogman s.r.o.
Széchenyi utca 44-46
4110 BIHARKERESZTES

Amint a visszaküldött áru beérkezik a raktárunkba, visszautaljuk a termék ellenértékét a számládra.

A reklamáció folyamata

Nem vagy elégedett a termékkel vagy valamilyen probléma merült fel? Ne szomorkodj, a reklamáció folyamata nálunk rendkívül egyszerű és gyors! Elég, ha mihamarabb elküldöd e-mailben kisokos@bonami.hu a lent felsorolt adatokat

Sérült áru

Hibás termék

A reklamációra szánt terméket minden tartozékával és kiegészítőjével együtt, megfelelő csomagolásban, hogy ne sérüljön meg a szállítás során, küldd el az alábbi címre:

Bonami ID 1915, Frogman s.r.o.
Széchenyi utca 44-46
4110 BIHARKERESZTES

A reklamált terméknél, kérjük, tüntesd fel azt is, hogy milyen megoldás lenne a számodra legkedvezőbb. Az alábbiak közül választhatsz:

A reklamáció kiértékéléséről igyekszünk minél hamarabb értesíteni, legkésőbb 3 napon belül attól a naptól számítva, hogy a reklamált termék beérkezett hozzánk, e-mailben vagy telefonon.

A reklamáció telefonon nem bonyolítható le! Azok a csomagok, amelyek előzetes egyeztetés nélkül lesznek visszaküldve a raktárunkba, azonnal vissza lesznek küldve a feladó részére.

Reklamációs feltételek

Hibás teljesítésből adódó jogok

A termékre vonatkozó jótállás időtartama a jótállási feltételekben és az egyes termékek jótállási bizonylatában van feltüntetve. A kötelező jótállás időtartama 24 hónap. A jótállás időszak a termék átvételétől számítva kezdődik. Annak a hibás terméknek, amelyre vonatkozik a jótállás, a javítását az eladó biztosítja.

Kötelező jótállás időtartama

A fogyasztási cikkek esetében a kötelező jótállás időtartama 24 hónap, ha csak nem vonatkozik rájuk külön, meghosszabított jótállás. Amennyiben a termékre meghosszabbított jótállás vonatkozik, akkor az a számlán, a jótállási bizonylaton vagy a szállító levélen van feltüntetve.

Jótállási feltételek

Vásárlóinknak azt tanácsoljuk, hogy az átvételt követően azonnal ellenőrizzék a termék állapotát. A terméken található esetleges hibákról szükséges felvételt készíteni, mely alapján az eladó köteles a hibához mért kedvezményt nyújtani vagy új, hibátlan darabra cserélni. A terméken a szállítás során keletkezett mechanikai sérülés reklamációja a későbbiekben nem fogadható el.

Reklamáció

A reklamációt a Polgári Törvénykönyvben és a Fogyasztóvédelmi Törvényben leírtak szabályozzák. Amennyiben a terméken található meghibasodás nem hozható helyre (az autorizált szervíz írásban így nyilatkozik) az eladó új darabra cseréli vagy a kifizetett összeg teljes értékét visszafizeti a vásárló részére. Ebben az esetben a termék ellenértékén felül az eladó a szállítási költséget is visszafizeti a vásárló részére (elég csupán a számlát a megrendelés azonosítószámával elküldeni az alábbi e-mail címre kisokos@bonami.hu). A postaköltséget megtérítjük a felkínált, legolcsóbb fuvarozási díjnak megfelelő értékben.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 90 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.