Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk

Hétvégi inspiráció: Tavaszi frissesség és rend a szekrényekben

A tavasz üdesége természetesen hozza magával a vágyat a megtisztulására, sokan ilyenkor kezdenek például méregtelenítő kúrába. Nem csak a testet, a lakást is érdemes felfrissíteni. Egy tiszta, átlátható és rendezett szekrény plusz energiát ad a mindennapokhoz.

Gyűjteményünk szekrényei, cipőállványai, rendszerezői és akasztói megkönnyítik, hogy könnyedén átláthatóvá és rendezetté varázsold otthonod!

A rendezett szekrény frissessége

A szekrényed csordultig van, mégis úgy érzed, nincs semmi ruhád, amit felvehetnél? Akkor épp itt az ideje egy alapos szortírozásnak a szekrényben.

Először is könyörtelenül távolíts el minden olyan ruhát, amit nem vettél fel rágóta (vagy soha), és amik nem is tetszenek. Nehezen megy? Meríts ihletet a rendrakás nagyasszonyától, Marie Kondo-tól, és minden könnyebben fog menni.

Ezután pedig összpontosíts a szezonális ruhákra, amelyekre csak fél év múlva lesz újra szükség.

Tárolás előtt

Nyilvánvalónak tűnik, de mégis szót kell róla ejteni: a ruhákat mindig alaposan mosd ki, mielőtt eltennéd őket. A morzsák és a többi szerves szennyeződés miatt tönkremehet az anyaguk, megváltozhat a színük.

És akár még a rovarokat is a lakásodba csábíthatják.
Ennek megelőzését a cédrusfa is segíti.

Óvakodj
a nedvességtől

A magas hőmérséklet és a páratartalom károsíthatja a ruhákat. A legjobb, ha az éppen nem használt ruhákat   közvetlenül a lakásában tárolod.

Ha nincs más megoldás, és le kell vinni őket a pincébe,  akkor pedig használd a praktikus vákuumcsomagolást. Így csökkentheted a ruhák térfogatát, és tökéletesen megvédheted őket.

Rendszer a szekrényben

A különféle rendszerezők, tárolódobozok, kiegészítő textilpolcok és válaszfalak mind rendszert és logikát visznek a klasszikus szekrényekbe is.

Mire jók a cédrusgolyók?

A molyok utálják a cédrus illatát. Helyezz egyszerűen néhány cédrusból készült fagolyót a ruháid közé.

Biztos lehetsz benne, hogy ezek a rovarok messze elkerülik a gyapjú és kasmír pulóvereid.

Ruhafogasok

Ne használj nagyon vékony drótból készült fogasokat, mivel váll részen idővel kikezdhetik a ruhák anyagát.

A legjobbak a szélesebb, fából és műanyagból készült darabok. És még bársonyból készült verzió is létezik, mely jól megtartja a csúszósabb anyagokat.

Hogyan tárold a cipőket?

Mielőtt dobozba vagy cipőtárolóba tennéd őket, tisztítsd meg őket a szennyeződésektől. Majd használj cipőkrémet, baktérium ellenes permetet.

Végül tömd ki őket újságpapírral, hogy megőrizzék az alakjukat.

Praktikus létra

Ez az összecsukható létra kevés helyet foglal el. Kényelmesen és biztonságosan rendezheted róla a szekrények felső polcait.

Tipp a rendezett fiókokhoz

Nem minden ruhát lehet fogasokra felakasztva szépen tárolni. Na de hogyan lehet elkerülni a fiókokban a káoszt?

Marie Kondo , a híres japán „tisztító” guru szerint a fiókokban ne egymásra pakold a ruhákat, hanem függőlegesen hajtsd össze az egyes darabokat, így rögtön látod, hogy melyik hol van.

Minimalista ruhaállványok

Ezeket a darabok a Japán ihlette, és imádja őket mindenki, aki a visszafogott, ízléses esztétika rajongója. Olyan teleszkópos változatok is kaphatók, melyek elférnek a szekrényedben.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.