Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációKisebb bútorok, melyekkel otthonossá teheted az erkélyed

Hogyan él Hamupipőke a hercegével?

Vajon hogyan alakult Hamupipőke élete, miután kiderült, hogy az üvegcipő pontosan illik a lábára, így ő lett a herceg felesége? Szerintünk ugyanolyan gondoskodó és kedves maradt, mint amikor még családja házában élt.
És noha új életében szolgálók lesték kívánságait, ő nem hagyta abba a kemény munkát. Hitt abban, hogy kedvességgel és bátorsággal az egész világot meg lehet változtatni.

A mágikus dió csodás ajándékai

Nem csoda, hogy a herceget megtévesztették Hamupipőke átalakulásai, melyek az édesapjától kapott varázslatos diók feltörésekor történtek a lánnyal. Talán a király nem mesélt herceg fiának a női lélek rejtélyes sokszínűségéről. A nők egyszerre végtelenül erősek, törékenyek mint Hamupipőke üvegcipellője, szerény háziasszonyok,
és ők a világ ragyogó ékszerei is.

Ha szeretnél csodálatos ajándékokkal kedveskedni szíved királynőjének, lepd meg valamivel válogatásunk gyönyörű darabjai közül!

Mesebeli tájak

A hó ropog a talpad alatt, az alvó természet csendje pedig elvarázsol.
A fehér tájakat járva átfagynak a tagjaid, de megolvad a szíved.

Ne szomorkodj, ha idén az ajtón kilépve nem fogad havas táj. Hozz létre hasonlóan csodás légkört az otthonodban! A Goose Creek olyan élettel teli illatokkal lengi be otthonod, hogy szinte hallod a harangok zúgását, és képzeletben lovasszánon utazhatsz akár egy királyi expedícióval.

Ne becsüld le
a kiegészítőket!

Hamupipőke életét teljesen megváltoztatta egyetlen cipő!

Hamupipőke hófehér paripájának nyomában

Alapos takarítás, mint terápia

Hamupipőke kitartóan végezte a nehéz házimunkát mostohaanyja bántásai közepette is. Tudta, hogy büszkeségét nem veszélyezteti egy kis korom és szemét. Felemelt fejjel látott neki a munkának, és nem érezte azt, hogy a takarítás alacsonyrendű dolog lenne. Épp ellenkezőleg, békét és harmóniát teremt - és nem csak a háztartásban, hanem az elmében is.

Egyébént Kate hercegnő is úgy van vele, mint Hamupipőke. Sok házvezetőnő versenyezne azért, hogy teljesítse minden kívánságát, ő egyes házimunkákat mégis szeret egyedül elvégezni. Ő is rendszeresen megtapasztalja a takarítás keltette elégedettség érzést.

Ne feledkezz meg tollas barátainkról!

Élvezd a mesés életet

Karácsony utánra is jut öröm, mivel még tart a karácsonyi cashback! Minden, december 20-ig elköltött Ft-ot, december 22-én hűségpont formájában feltöltünk a Bonami fiókodba.

Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

  • 1000+ új termék minden egyes nap
  • Speciális kedvezmények és jutalmak
  • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
  • 365 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.