Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Affiliate marketing

Mutasd be az oldalad látogatóinak a Bonamit, és szerezz jutalékot a nálunk vásárolt termékeik után! Jutalékot fizetünk minden olyan vásárló után, aki a weboldaladon keresztül vesz Bonami terméket.

Miért jó partnernek lenni?

Akár 6%-os jutalékot kapsz a vásárlás értékéből. A magyar piacon gyakran csak mi értékesítjük a terméket, és kedvező áron kínáljuk. A program a világ egyik legnagyobb Affiliate hálózata, a Commission Junction rendszerében fut. A VIV Networks professzionális technikai hátteret biztosít az együttműködés teljes időtartama alatt.

Jutalék kifizetése

A honlapodon elhelyezett reklám egyedi hivatkozást tartalmaz, amely azonosítja a Te oldaladról érkezett ügyfelet. A Commission Junction rendszere nyomon követi a látogatót egészen a vásárlás lezárásának pillanatáig. Ebben a pillanatban jóváírja a jutalmadat. A jutalék havonta egyszer kerül kifizetésre. A jóváírt összeget bejelentkezés után figyelemmel kísérheted a saját fiókodban.

Hogyan kezdj hozzá?

  • Írj nekünk a következő email címre: affiliate@bonami.hu, és felvesszük Veled a kapcsolatot. A kommunikációt jelentősen meggyorsítja, ha angol nyelven történik.
  • A regisztráció jóváhagyása után e-mailben elküldjük a belépési adatokat.
  • Válaszd ki a Neked leginkább megfelelő reklámokat, és illeszd be a saját oldaladba!

Amit még tudnod kell

A sütik (cookie-k) érvényességi ideje 30 nap. Amennyiben a látogató az oldaladon elhelyezett banner vagy hivatkozás megnyitása után 30 napon belül rendelést ad le, megkapod a járulékot.

A VIV NETworks s.r.o. a Commission Junction™ nyilvános hálózat üzemeltetője Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A partner szerződést köt a Commission Junctionnal, amely egyedülálló és pontos technológiát biztosít. A VIV NETworks s.r.o. a jutalékot a CJ-n keresztül fizeti ki, illetve a Bonami.hu Affiliate program partnereinek technikai hátteret biztosít.

Kérdéseid vannak az Affiliate programmal kapcsolatban?
affiliate@bonami.hu


A kommunikációt jelentősen meggyorsítja, ha angol nyelven történik.

Még több információra van szükséged?