Fürdőszobai termékek akár 15% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Mid Season Sale | Vásárolj akár 30%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Vásárlási információk

A Bonami egy lakberendezési webáruház, naponta megújuló inspirációkkal és széles termékválasztékkal. Több mint 20 000 legnépszerűbb termékünk azonnal szállítható. Rövid időn belül kiszállítjuk őket, vagy Bonami Boltban történő átvételre készítjük elő.

Gyakori kérdések

Hogyan nyújthatok be reklamációt?

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kisokos@bonami.hu e-mail címen. Töltsd ki a reklamációs űrlapot, a termékkel együtt tedd bele csomagba és küldd vissza az alábbi címre:

BONAMI.CZ a.s. - Győri Depo
CST
Győr
9041
Még TÖBB a reklamációról és visszaküldésről

Hol láthatom a rendelésem állapotát?

A megrendelés állapotáról és annak várható kézbesítéséről két helyen találsz információkat. A saját Bonami fiókodban a Rendeléseim részben, valamint a rendelésben megadott e-mail fiókban, ahova minden alkalommal értesítést küldünk, amikor változás történik a rendelés állapotában.

Hogyan tudom törölni vagy módosítani a rendelést?

Ha módosítani szeretnéd a rendelésedet, vedd fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! A rendelés számának megadása után kérheted a szállítási dátum/cím megváltoztatását, további termékeket adhatsz a rendeléshez vagy kérheted a rendelés törlését. A rendelés számát a Bonami fiókodban a Rendeléseim részben vagy a rendelést megerősítő e-mailben találod.

Ügyfélszolgálat

Munkanapokon 8:00 és 16:00 között
kisokos@bonami.hu
06 1 550 7606