Azonnal szállítható kanapék 20% kedvezménnyel a KANAPE20 kóddal | Spórolj még ma →
Tavasz otthon és a szabadban | Inspirálódj →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Rólunk

Mi vagyunk a Bonami. Egy kis klubból webáruházzá nőttük ki magunkat, és ma már 11 országban vagyunk jelen mindazok számára, akik éppen belső teret rendeznek be vagy újítanak fel. Nálunk naponta több tízezer terméket, és számos inspirációt találsz a stílusos lakberendezéshez.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy mi legyünk az első számú választásod, és hogy örömmel térj vissza hozzánk. Szeretnél jobban megismerni minket? Tudd meg, hogy honnan indultunk, és mi mindent találsz nálunk.

11 éve a piacon
11 ország és 7 üzlet
Több mint 25 000 azonnal szállítható termék
2,4 millió elégedett vásárló

Mi vagyunk a Bonami

Csapatunkat olyan emberek alkotják, akik számára a munka szórakozás is egyben. Szívvel-lélekkel csinálunk mindent, és törődünk az eredménnyel. Annak ellenére, hogy több mint 270-en vagyunk, továbbra is ugyanazt a vállalati kultúrát tartjuk fenn, mint évekkel ezelőtt. Barátságra, nyitottságra, felelősségvállalásra és okosságra építünk.

És nevetni is tudunk magunkon! Szeretnéd tudni, hogy mennek a dolgok nálunk? Nézd meg a videót, amit készítettünk.

A vásárlók az első helyen

Vásárlóinkkal egyenrangú partnerként beszélünk, és meghallgatjuk kívánságaikat. Igyekszünk kellemes légkört teremteni, amely hozzájárul a kérések gyors megoldásához.

Ezért is van az, hogy a hozzánk forduló ügyfelek 93%-a teljesen elégedett kérésének feldolgozásával. Egyébként átlagosan 19 másodperc alatt válaszolunk a hívásokra!

 

Szép otthonokról álmodunk. Együtt szebb otthont teremtünk, pontosan úgy, ahogy te szeretnéd!

 

A steril és unalmas dolgok nagyon távol állnak tőlem. Szeretném, ha mindenki jól érezné magunkat nálunk. Azt akartam, hogy annyi élet legyen a szobában, mint az én vadóc fiaimban. A szoba pont olyan lett, amilyennek mindig is szerettem volna. Lelke van! Nikol Leitgeb
Az elmúlt években a Bonami minden helyiségbe beköltözött az otthonunkban. Nagyon szeretem, hogy ilyen hihetetlenül széles a választék az oldalon, mert nem csak a saját stílusunkat találtam meg a bútorokban és a lakáskiegészítőkben, de felfedeztem olyan dolgokat is, amikről nem is tudtam, hogy vágyunk vagy szükségünk van rájuk, most pedig megkönnyítik a mindennapjainkat. Imádom az otthonunkat szépíteni és a Bonami oldalán órákat tudok eltölteni tervezés és ábrándozás közben. Inzsöl Júlia
A Bonami végig fogta a kezem, amikor életünk első házát rendeztük be. Csodálatos, egyedülálló darabokra leltünk az oldalon, a végeredmény pedig egy igazán időtálló, skandináv jellegű otthon lett. Azóta is mindig megtalálom a Bonaminál azokat a kis apróságokat, amikkel időről időre feldobhatom a teret. Ezek azok a darabok, amikre mindig rákérdeznek a hozzánk betérő vendégek, hogy honnan vannak. Tokár-Kovács Dorottya - Chloeknows
 

 

Naponta frissülő inspirációk

Naponta frissülő inspirációkat és tippekket készítünk neked - új termékek, interjúk és tanácsok, amik szebbé teszik a mindennapokat.

Saját márkás termékek

Tudjuk, milyen nehéz praktikus, szép és megfizethető terméket találni. Ezért saját márkákat hoztunk létre, amelyek népszerű termékeket kínálnak, különböző színekben, méretekben és stílusokban. Mindegyik azonnal szállítható - csak a Bonamin.
 

Így telt az idő a Bonaminál

A Bonami története A-tól Z-ig

2013. január 24.

Pontosan 22:54:10-kor beérkezett az első rendelés.

2016. szeptember

Raktárunkat Csehország egyik legnagyobb raktárparkjába költöztettük.

2017. április

Meghaladtuk a 15 millliárdos (Ft) árbevételt.

2017 december

Túlléptük az 1 millió rendelést.

2018 augusztus

Beléptünk a magyar piacra, így már 5 országban vagyunk jelen (többek között Magyarország ).

2020 április

Útjára indítottuk a Bonami Futárt.

2020 május

Megnyitottuk első üzletünket Prágában.

2021 január

Meghaladtuk a 80 millliárdos (Ft) összbevételt.

2021 május

Már több mint 10 millió bútort és lakáskiegészítőt adtunk el.

2021 szeptember

4 újra piacra léptünk be: Lettország, Litvánia, Horvátország és Szlovénia - így már 9 országban vagyunk jelen.

2022

Útjára indítjuk saját márkánkat.

2023

2 új országban jelentünk meg, így már 11 országban vagyunk jelen.

Kövess minket!