Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Művirágokkal a pezsgő belső terekért

Igaz, hogy a közelmúltig a művirágok meglehetősen ízléstelennek számítottak, de ez már nem így van. A művirágok visszatérőben vannak, és gyakran nem olyan könnyű megkülönböztetni az igazitól. Nagyon keresetté váltak, mivel stílust, luxust és időtlenséget kínálnak.

A művirágok előnyei

Amellett, hogy úgy néznek ki, mint az élő virágok, már szinte karbantartásmentesek. Nem kell öntözni, átültetni őket, és soha nem fakulnak el. Elég csupán időnként leporolni őket. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmasak. Azonban legnagyobb előnyük, hogy rendszeres portalanítás esetén allergiások számára is alkalmasak.


Hová helyezzünk művirágokat?

Választhatsz házi növények, szukkulensek, kerti növények és akár vágott virágok közül is. A mindenféle gallyak is telitalálatnak bizonyulhatnak. Ezek magas vázában elrendezve remekül mutatnak. Ha azt szeretnéd, hogy a művirág-összeállításaid igazán természetesnek és élénknek tűnjenek, adj hozzá néhány természetes elemet. Ideálisak például a fűszálak, gallyak vagy kavicsok.

A virágládában elhelyezett művirágok is népszerűek, ahol nem kell minden évben új növényeket ültetni. Ugyanilyen praktikusak a mű- vagy szárított virágok koszorúkhoz. Különösen az ajtóra vagy az asztalra szánt őszi koszorúk mutatnak abszolút tökéletesen.


Még több inspiráció