Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Chloe: Ajándéktippek gyerekeknek

Nem tudod, milyen ajándékot adj csemetédnek? Kovács Dorottya vagyok, youtuber és style blogger, a Chloe From The Woods megalkotója, és megmutatom neked, mi hogyan választottuk ki
a meglepetéseket. Meríts belőle inspirációt, és lepd meg a kicsid olyan ajándékokkal, amiknek igazán örülni fog! Bár a mi babánk még csak 4 hónapos, mégis a legszebb karácsonyt szeretnénk megadni neki, ami csak tőlünk telik.

A tradíciók megőrzését fontosnak tartjuk, ezért nálunk is egészen biztosan csengetni fog a Jézuska. Utána pedig jöhet a közös ajándékozás!

A legkisebb állatbarátoknak

Mivel én is és a férjem is nagy állatbarátok vagyunk, fontos szempont volt, hogy Andrist már a születésétől kezdve az állatok szeretetére neveljük. Ezért is esett a választásom ezekre a helyes kis plüssállatokra, akik az ágyában vigyázzák majd kisbabám álmát.

A születendő tesóknak is

Mindenképpen szeretnénk klasszikus és időtálló fajátékokkal is kedveskedni
a kisfiamnak, amelyek amellett, hogy szépek, kreativitásra is ösztönzik őt.
Ha majd egyszer Andrisnak tesója érkezik, akkor szeretném, ha ő is örömét lelhetné ezekben a játékokban. A fából készült játékok nemcsak tartósak, hanem segítenek megszerettetni a természetességet a kicsikkel.

A gyerekszoba ékei

Gyönyörű babaszobát rendeztünk be Andrisnak, így az is szempont volt, hogy igazán mutatós ajándékokkal is meglepjük őt. A különleges ágyneműhuzatokkal, szőnyegekkel és falmatricákkal ti is egy pillanat alatt megújíthatjátok a gyerekszobát. Az indián sátor pedig amellett, hogy szép, beindítja a kicsik kreativitását, akik kalandos fantáziavilágokat
kreálhatnak maguknak benne.