15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Blomus

Az 1961-ben alapított Blomus márka a kiváló minőség és a szakképzett kézművesség német hagyományán alapszik. Olyan lakberendezési kiegészítőket kínál, amelyek ötvözik a prémium anyagok használatát, a formák tisztaságát és a teljes gyártási folyamat motivált megközelítését.

3 érv, hogy miért válaszd a Blomus márkát

A Blomus olyan gyönyörű bútorokat, dekorációkat és kiegészítőket készít, amikre egyszerűen öröm ránézni. A márka gyökerei 1961-ig nyúlnak vissza, termékei pedig a kivételes minőség és a képzett kézművesség német hagyományait tükrözik. Ez a megközelítés nemcsak a sikeres tervezésben, hanem minden egyes termék hosszú élettartamában is megmutatkozik, a gyertyáktól a konyhai kiegészítőkön át a dohányzóasztalokig.

Megalkuvást nem ismerő minőség
Ez a Blomus. Nem tesz engedményeket az anyagok és a gyártási folyamatok kiválasztásakor, hanem mindig a tökéletességre törekszik.

Új és használt anyagok kombinációja
Központban a rozsdamentes acél. Bár manapság már sok termékük agyagkerámiából, parafából, lenből, betonból vagy fából készül, a rozsdamentes acélnak még mindig fontos szerepe van - akár más anyagokkal kombinálva, akár önmagában, amikor az acél tökéletes tökéletlensége a legjobban kiemelkedik.

A design és a funkcionalitás kéz a kézben járnak
"A Blomus a kiváló minőségre összpontosít, a termékfejlesztés rendkívül innovatív megközelítését hirdeti, és ragaszkodik ahhoz, hogy a termék gyakorlati tulajdonságait éppolyan erőteljesen fejezze ki, mint az esztétikumát.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Újdonságok
Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Ajánlat típusa
173 termékből 48 lett látható