Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bobochic Paris

Akár kifinomult és modern légkört keresel, akár retro és vintage stílust, a Bobochic Paris mindenki számára tartogat valamit! Mindemellett nem veszíti el párizsi varázsát és hitelességét sem. Termékei többféle formában, színben és anyagban kaphatók, és utánozhatatlan stílussal varázsolják otthonodat egy egyedi hellyé.

3 ok, amiért imádni fogod Bobochic Paris

A Bobochic Paris márka, a párizsi kanapémester, korszerű designnal, minőségi alapanyagokkal és erős ökológiai elkötelezettséggel büszkélkedik. Minden kollekciója hiteles, ikonikus és egyedi üzenettel rendelkezik.

Fenntarthatóság
A Bobochic Paris márkánál folyamatosan keresik a módját annak, hogy bútoraik ne csak designosak, hanem fenntarthatóak is legyenek. Hogy ne csak üres szavakról legyen szó - a márka aktívan népszerűsíti a helyi kézműves termékeket, és FSC tanúsítvánnyal rendelkező darabok széles kínálatával rendelkezik, bizonyítva, hogy a termékek gondosan kezelt erdőkből származnak.

Autentikus design
A márkát a francia örökség kiemelésének vágya vezérli. Nagyon büszke származására és történelmére. Bobochic Paris darabokkal körülvéve, biztosan különlegesnek fogod érezni magad. Sok terméket az autentikus francia design finomít, ami vizuálisan és funkcionálisan is meglátszik.

Minőség
2015-ös megalakulása óta a Bobochic Paris minden bútorát szenvedéllyel és magas színvonalon alkotja meg, úgy, hogy minden elvárásnak megfeleljen. Minden pénzt a nagyszerű vásárlói élményekbe fektet, és lelkesen számol be arról, hogy a legnagyobb inspirációt maguk az ügyfelek jelentik.

Vásárlás kategóriák szerint

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Akciók
Újdonságok
Szűrők és rendezés
78 termékből 48 lett látható