Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Amit karácsonyig elköltesz, hűségpontban visszakapod.
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Egy bohém stílusú otthon

Ivet dekorációk és kiegészítők beszerzésével foglalkozik a Bonaminál, ezért nem meglepő, hogy otthona berendezését a legapróbb részletekig megtervezte. A lakás stílusa tökéletesen tükrözi a bohém, utazásokkal teli életmódját.

Tekintsd meg Ivet lakását Romana Jašková, a MUCK stúdió neves lakberendezőjének segítségével, és meríts ihletet saját otthonod berendezéséhez.

Könnyed életmód

Tetszik, hogy egy viszonylag kisebb lakás is tágas benyomást kelthet? Ha Te is kedveled ezt a stílust, akkor nem kell felesleges dolgokkal körülvenned magad.

Ez az egyszerű ruhatartó praktikus és tökéletes a leggyakrabban használt ruháid tárolásához. Nagy előnye, hogy kis helyen is elfér és nem rendelkezik egyéb funkcióval, így nem ad lehetőséget más, szükségtelen dolgok tárolására.

Újrahasznosítás

Ivet új szintre emelte az újrahasznosítást és raklapokat használt az ágymatrac alá, valamint a körültekintően megválasztott lámpákkal és dekorációkkal kellemes hangulatot varázsolt a szobába.

Gazdaságos helykihasználás

Ha kevés helyed van a lakásban, Ivet példáját követve, Te is ügyesen kombinálhatod a nappalit az étkezővel és az otthoni irodával.

A kis terület ellenére, mindennek meg van a maga helye és a kombinált helyiségeknek köszönhetően sok hely marad a lakás többi részében, amit kedved szerint használhatsz ki.

A lakberendező

Romana Jašková a neves prágai UMPRUM művészeti akadémián szerezte lakberendezői diplomáját. Tanulmányai alatt két osztálytársával megalapította a MUCK stúdiót.

Munkájuk fókuszában természetesen a lakberendezés áll, a tér alapvető elrendezésétől kezdve az épületátalakításokon át, egészen az egyedi bútortervezésig és a berendezés kiválasztásáig. Olyan egyedi darabokat is terveznek, amik gyakran univerzális megoldásokat ötvöznek a játékosan kidolgozott részletekkel és az egyedi anyagfelhasználással. Romana egy népszerű lakberendezési magazin designereként is dolgozik.

Szakértői tanácsok:

Nem tudod, milyen lakásdekorációkat válassz? Erre a kérdésre most választ kaphatsz Romana Jašková, cseh lakberendező segítségével.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.