Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal Belépés Apple-n keresztül
Sajnáljuk, de ez a funkció jelenleg nem érhető el
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Álomszobagyár: Otthonos albérlet

Szeretnéd otthonosabbá tenni az albérletet, de a főbérlő nem ad engedélyt semmilyen nagyobb változtatáshoz? Ezzel a problémával szembesült Tibor és barátnője is, akik nemrég költöztek össze egy belvárosi lakásban. Radikális változtatások nélkül nem egyszerű úgy átalakítani a belső teret, hogy igazán jól érezzük magunkat benne.

Tiborék az Álomszobagyár csapatához fordultak segítségért, akik örömmel vették a kihívást. Nézd meg, hogyan alakították át Csorba Anitáék egyetlen nap alatt az idejétmúlt bútorokkal berendezett, kissé sötét lakásbelsőt!

EP13:

Stílus az albérletben

A kissé régies bútorok és a sötétebb belső tér remek kiindulópont volt egy látványos átalakításhoz. Anitáék nem festhettek a falra, nem cserélhették le az étkezőasztalt, és a régi kanapénak is maradnia kellett, mégis sikerült olyan nagyszabású változást elérni, hogy Tibor alig ismert rá a lakásra.

Anitáék a régi étkezőszékeket összecsukták, és kagylóhéj formájú, modern formatervezésű székeket tettek a helyükre. Az asztalt pedig egy stílusos terítővel tették világosabbá.

Festés nélkül

Falat nem festhettek Anitáék az albérletben, de ez nem jelentette azt, hogy Tiboréknak meg kellett elégedniük az üres fehér fal látványával: egy méretes falidíszt festettek, ami kitűnő fókuszpontot képez a nappaliban.

Az ósdi szekrény helyett egy légies könyvespolc és egy modern komód került a szobába.

Kanapé új köntösben

A régi kanapénak is maradnia kellett a lakásban – de az unalmas, sötét takaró helyett egy modern, bézs árnyalatú (és nagyon puha) ágytakaróval teljesen új köntöst kapott. A látványt díszpárnákkal és egy sárga takaróval varázsolták otthonosabbá Anitáék.

Tipp: Ha meguntad régi, de amúgy kényelmes kanapédat, nem kell megszabadulnod tőle: egy ágytakaróval és néhány új párnával kis befektetéssel és gyorsan stílusosabbá teheted.

Álomszobagyár Csorba Anitával

Csorba Anita az alkotás minden formáját imádja, és célja, hogy alkotásra inspiráljon másokat is. Álomszobagyár című szobaátalakítós sorozatának minden epizódjában csapatával együtt átalakítja egy-egy szerencsés jelentkező szobáját. Ez nem csak azt jelenti, hogy vaktában arrébb tolnak egy-két bútort! Megismerik a szobatulajdonost, és az ő ízlésének megfelelően végeznek el egy nagyszabású, profi átalakítást
egyetlen nap alatt.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.