Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Álomszobagyár: Otthonos oázis

Dóri és Gergő nemrég költöztek újépítésű kertes házba, és úgy érezték, a hálószoba valahogy még nem az igazi. A szobát a fehér árnyalatai uralták, ami remek alapszín ugyan, ám ha túl sok van belőle, könnyen unalmassá válhat. Ilyenkor jó játszani kicsit a különféle színárnyalatokkal, mintákkal és textúrákkal. Nézd meg, hogyan alakította át Csorba Anita és csapata az Álomszobagyárban Dóri és Gergő hálószobáját a természetesség jegyében! Meríts inspirációt Anita tippjeiből, és alkoss barátságos belső tereket otthonodban!

A háló újjászületése

Dóri és Gergő berendezkedtek már új otthonukba, ám a hálószobát szerették volna barátságosabbá tenni a természetesség jegyében. Így felkeresték az Álomszobagyár csapatát, akik örömmel vették a kihívást. A hálószobában mindenképp egy otthonos enteriőrre van szükség ahhoz, hogy kényelmesen pihenhessünk. Anitáék egyetlen nap alatt természetközeli, pihenésre csábító hangulatot teremtettek a fiatal pár hálójában.

A fehér szín üres vásznat nyújt álmaid valóra váltásához. Egy merész falfestéssel megmutathatod egyediséged.

Egyedi látványelem

Dóriék hálójában a leglátványosabb átalakulást az ágytámla feletti fókuszfal jelentette. Egy kiemelt fal mindig jó ötlet, hiszen egy ilyen látványelemmel az egész szoba stílusát meghatározhatod. Anitáék itt a természetközeli hangulatra törekedtek a különleges mintával. A gyönyörű, natúrfa felületű, méhsejtformájú 3D falipolcok pedig még egyedibbé tették az összhatást.