Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Álomszobagyár: Karakteres háló

Éva és István évekkel ezelőtt kezdtek el építkezni. Már több mint egy éve laknak a házukban, de még nem készültek el mindennel. Nagy vágyuk volt például egy igazi, otthonos, meleg felnőttes hálószoba sok-sok kék színnel, családi fényképekkel, és fésülködőasztallal.

Nézd meg, hogyan adott egyedi karaktert hálószobájuknak Csorba Anita az Álomszobagyár csapatával egyetlen nap alatt! Meríts inspirációt Anita tippjeiből, és változtasd meg a teret, amiben élsz!

Karakteres színek

Éváék hálószobája remek elrendezésű, így szuper alapot adott a kísérletezéshez. Mivel kissé személytelen és túl egyszerű volt, Aniték igyekeztek egyedi karaktert adni a szobának – egyetlen nap alatt. Ahogy Éváék kérték, a csapat a sötétkéket választotta alapszínnek – ezt pedig olyan letisztult színekkel kombinálták, mint például a lágy pasztellrózsaszín, a bézs és a már meglévő szürke.

A letisztult éjjeliszekrények légiességet visznek a hálóba.

Látványos képmontázs

Éva szeretett volna egy fotómontázst a falra kedvenc családi fotóival. Mivel színes képekről van szó, Anitáék inkább nem az ágy fölé, hanem az ággyal szembe tették ki őket. Az ágy fölé érdemes visszafogott, megnyugtató dekorelemeket választani. Az egységes fotómontázs titka, hogy valahogy foglald egységbe a képeket – akár egy különleges, rendezett formában, akár egy háttérszínnel. Anitáék ez utóbbit választották.

A fésülködőasztal egy hozzáillő székkel együtt a hálószoba ékköve lehet.