Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Álomszobagyár: Többfunkciós nappali

Sokat dolgozol otthonról? Érdekel, hogyan lehet a nappaliban kialakítani egy olyan dolgozósarkot, ami funkcionális és stílusos is egyben? Akkor nézd meg, hogy az Álomszobagyár új évadának 10. epizódjában Csorba Anita és csapata hogyan alakította át Nóriék többfunkciós nappaliját!

A friss, modern és fiatalos nappali nem csak jól néz ki, de a munka is könnyebben megy benne. Nézd meg az átalakulást, és alkosd meg te is azt a belső teret, amire mindig is vágytál!

Rendezett, egységes tér

Nóriéknál a nappali több funkciót is betölt: itt szoktak olvasni, filmezni – és Nóri otthoni irodája is itt található. Az évek során sok-sok tárgy kapott helyet a térben, de az egységesség hiányzott. A korábban rendezetlen könyvespolcot az Álomszobagyár csapata egy fiatalosabb darabra cserélte – és színek szerint rendezték a könyveket.

Tipp: Ha te is rendezettebb könyvespolcot szeretnél, mindenképp érdemes színek szerint csoportosítanod a könyveidet.

A régi sötét ajtók új, merészebb festékköntöst kaptak.

Színváltás a falakon

Ha nagy belmagasságú otthonban élsz, a festésnél gondolkozz horizontálisan, hogy harmonikussá varázsold az összképet. Jó választás például a klasszikus 100-120 centiméter magasságban található színváltás. Anitáék a modern stílus jegyében festették át a falakat.