Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Design lámpák, amik felpezsdítik otthonod

A design lámpák nem csak a művészek, építészek és az 5 csillagos szállodák kiváltságai. A szokatlan lámpa gyönyörű kiegészítője lehet minden belső térnek, mivel az időtlenség és a szabadság benyomását kelti. Meríts ihletet ezekből a nem mindennapi lámpatestekből, amik minden otthonba becsempészik a luxust!

Vintage lámpa fémes árnyalatokban

A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek ihlette vintage függőlámpa gondoskodik az időtlen designról. A legnépszerűbb színek a réz, ezüst és arany árnyalatok, amik tökéletesen illenek a glamour stílushoz. A nappaliban és az étkezőasztal felett is bátran elhelyezhetők, gazdag díszítésüknek köszönhetően pedig biztosan a szoba ékei lesznek!

Fali lámpa, mint központi fény

A formatervezett fali lámpák ideális kiegészítői lehetnek a központi lámpáknak. Mindenekelőtt érdemes olyan lámpát választani, ami azonos színű vagy ugyanabból az anyagból készült, mint a fő lámpa. Tervezés szempontjából azonban nem fontos a monotonitás, több stílus kombinációja is kiválóan megállja a helyét.

Asztali lámpa, mint dekoráció

Elmúltak már azok az idők, amikor csupán egy mennyezeti csillár világította meg a szobát. Ma már szerencsére rengeteg lehetőség közül választhatunk. Ilyen például a kettős funkciójú design lámpa, ami nem csak fényként, de csodás dekorációs elemként is szolgálhat. Hova teheted őket? A dohányzóasztalra, a fiókos szekrényre, a TV mellé, a padlóra: bárhova, ahol neked tetszik!

Nem találtad meg, amit kerestél? Válaszd ki a kedvencedet a több, mint 1.600 lámpából!