Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Művészien kialakított nappali

Hajlamos vagy szokatlan megoldásokat választani és szeretsz különbözni másoktól? Úgy érzed, hogy van benned egy kis művészi hajlam? Nem kell követned a klasszikus szabályokat. Válassz olyan bútorokat és kiegészítőket, amelyek tükrözik a személyiségedet!

Nem számít, ha a bútorok és a dekorációk nem teljesen passzolnak egymáshoz. Épp ellenkezőleg! A kreatív kiegészítőkkel egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a szobának. Válaszd ki kedvenc darabjaidat és töltsd fel a nappalit pozitív energiával!

Stílusos hintaszék

Ideális hely zenehallgatásra, könyvek vagy magazinok olvasására. A kávé vagy egy finom bor fogyasztása is teljesen új dimenziót kap hintázás közben.

Fekete és fehér

Nem létezhetnek egymás nélkül. Halhatatlan kombináció, amely élénkíti a belső tereket és gyakorlatilag bármilyen stílusú kiegészítő jó néz ki ezzel a színkombinációval.

Inspiráló zene

Ha szeretnéd retró stílusban élvezni kedvenc zenéidet, válassz egy klasszikus lemezjátszót, amelyet könnyedén csatlakoztathatsz a hangszórókhoz is.

Színekkel stílusosan

Szánj elég időt a képek és a színkompozíciók megtervezésére! Az eklektikus tereknél is érdemes arra figyelni, hogy ne válassz háromnál több főszínt.

További inspirációk a nappalihoz: