Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Művészien kialakított nappali

Hajlamos vagy szokatlan megoldásokat választani és szeretsz különbözni másoktól? Úgy érzed, hogy van benned egy kis művészi hajlam? Nem kell követned a klasszikus szabályokat. Válassz olyan bútorokat és kiegészítőket, amelyek tükrözik a személyiségedet!

Nem számít, ha a bútorok és a dekorációk nem teljesen passzolnak egymáshoz. Épp ellenkezőleg! A kreatív kiegészítőkkel egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a szobának. Válaszd ki kedvenc darabjaidat és töltsd fel a nappalit pozitív energiával!

Művészien díszített falak, akár egy galériában

Otthon nyugodtan kifejezheted, hogy ki is vagy valójában és nem kell kompromisszumokhoz kötnöd magad. Vannak kedvenc képeid, posztereid vagy fotóid? Jelenítsd meg őket az egész lakásban és nem csak a falakara gondolj!

Stílusos hintaszék

Ideális hely zenehallgatásra, könyvek vagy magazinok olvasására. A kávé vagy egy finom bor fogyasztása is teljesen új dimenziót kap hintázás közben.

És mivel az eredeti darabok a bohém enteriőr szerves részét képezik, ne félj kombinálni a fotelek új formáit és színeit.

Inspiráló zene

Ha szeretnéd retró stílusban élvezni kedvenc zenéidet, válassz egy klasszikus lemezjátszót, amelyet könnyedén csatlakoztathatsz a hangszórókhoz is.

Színekkel stílusosan

Szánj elég időt a képek és a színkompozíciók megtervezésére! Az eklektikus tereknél is érdemes arra figyelni, hogy ne válassz háromnál több főszínt.

Fekete és fehér

Nem létezhetnek egymás nélkül. Halhatatlan kombináció, amely élénkíti a belső tereket és gyakorlatilag bármilyen stílusú kiegészítő jó néz ki ezzel a színkombinációval.

Nyugodtan használd ezt a kombinációt otthoni galéria létrehozásához. A fekete-fehér képek együtt jól mutatnak és nem számít, hogy a fényképeket vagy a grafikus ábrákat részesíted előnyben.

További inspirációk a nappalihoz: