Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Új Le Bonom kerti bútor kollekció

Unod már a hosszú éjszakákat és a hideg reggeleket? Készítsd fel a kertet az új tavaszi szezonra és élvezd az első napfényes napokat! A Le Bonom kollekciójában eltérő stílusú kültéri bútorokból válogathatsz, amelyekkel könnyedén felébresztheted a kertet a téli hibernációból!

Akár minőségi ülőbútorokat keresel a kertbe, akár kisebb kiegészítőket vásárolnál az erkélyre vagy a teraszra, nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a tavaszi szezonhoz.

Ha egy szabadtéri nappalit szeretnél létrehozni a teraszon, akkor a klasszikus kültéri székek helyett válassz egy kényelmes kanapét, amin az egész család kényelmesen elfér.

Ha gyakran fogadsz vendégeket és további ülőhelyekre lenne szükséged, szerezz be néhány elegáns puffot vagy futont is!

A rattan bútorokkal könnyedén bohém hangulatot varázsolhatsz az erkélyre vagy a teraszra. A könnyen tisztítható mesterséges rattan ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, ezért ezek a bútorok sok éven át hűséges társaid lesznek! ♥

Az ülőhelyek elrendezését nem kell komolyan venni. Engedd szabadjára fantáziádat és a színes vagy rendhagyó formájú darabokkal vigyél egy kis bohém stílust a kertbe!

Ezután már csak néhány színes párnára és finom koktélra lesz szükséged és máris élvezheted a nyugodt, trópusi hangulatot!

Reméljük Te is beleszeretsz az összecsukható darabok praktikus eleganciájába! Ezek a kerti bútorok a falusi kertekben, a modern kávézók teraszán és a belvárosi erkélyeken is jól néznek ki.

Biztos lehetsz benne, hogy ezek a darabok soha nem mennek ki a divatból!