Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Énidő Ábel Anitával: Karácsonyi ajándéktippek magadnak

A karácsony egyik legkedvesebb hagyománya, hogy megajándékozzuk a szeretteinket. De mi nem tartozunk a szeretteink közé? Semmi baj nincs azzal, ha egy fárasztó nap után meglepjük magunkat akár egy élménnyel, egy apró tárggyal vagy bármivel, amitől boldognak érezzük magunkat. Ábel Anita műsorvezető számára mostanában a pihentető alvás és a túrázás jelenti a legkellemesebb kikapcsolódást, de még lapul néhány praktika a tarsolyában, amiket meg is osztott velünk Pastellmama kreatív blogger csodás fotóin keresztül. Meríts ihletet Anitától és idén rejts el magadnak is valamit a karácsonyfa alatt!

Táska a mindennapokra

“Igyekszem hétvégén aktívan kikapcsolódni, de van, hogy csak ahhoz van kedvem, hogy itthon pakolásszak, az már bőven elég az “énidőre.”

Anita gyönyörű Sofia Cardoni táskája pont egy olyan stílusos apróság, ami tökéletes ajándék lehet saját magunknak. Tárolóinak hála minden elfér benne, ráadásul fekete, ami eleganciát kölcsönöz viselőjének. Mivel táskára szinte minden nap szükségünk van, ez egy igen hasznos ajándék lesz a fa alatt!

A kávézás ereje

A dolgos hétköznapokba sokszor nehéz becsempészni a minőségi énidőt, de ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen feladat elé nézünk.

“Egy jó kávét inni nyugiban maximum 20 perc, de az legyen csak a tiéd, vagy ha kocsiban ülsz, ne kapcsolj be se rádiót se zenét, legyél magaddal, a gondolataiddal! Nagyon hasznos tud lenni!”

Ezek a pillanatok még jobban tudnak esni, ha olyan kellékek állnak a rendelkezésünkre, amik mosolyt csalnak az arcunkra. Egy kávéfőző és egy bögre is lehet mutatós, így amellett, hogy funkcionális darabok, dísznek is tökéletesek.

Minőségi idő magaddal

Na és te szoktál csak úgy sminkelni? Bizony, néha nincs is jobb annál, ha a pár perces, gyors sminkelés helyett nyugodtan leülsz és új színeket, termékeket próbálsz ki kedvenc fésülködőasztalodnál vagy tükrödnél. Ha már a karácsonyi külsőn gondolkozol, van számodra egy gyönyörű ünnepi smink ötletünk, amivel nem lehet mellélőni.

Anita szereti a csendet, és azokat a pillanatokat, amikor befelé figyelhet. A sminkelés és kávézás mellett a jóga pontosan ilyen tevékenység, hiszen nem csak fitten tart, de ellazít és csökkenti a stresszt. Ráadásul csak néhány apróságra lesz szükséged ahhoz, hogy otthon is elkezdd!