Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Esztétika és praktikum az üzletasszony konyhájában

A 48 éves ismert román üzletasszonynak és orvosfeleségnek Ileana Badiu nem jut sok ideje a főzésre. Éppen ezért nagyon fontos számára a tér optimális rendszerezése, hiszen ez az a hely, ahol a családtagok a leggyakrabban összegyűlnek.

Ha úgy érzed, hogy a konyhád túl zsúfolt, az nem jelenti azt, hogy ennek így is kell maradnia. Meríts ihletet Ileana stílusos konyhájából, és hozz létre egy praktikus, esztétikus teret, ahol könnyen fenntartható a rend!

A rendezett konyha jelentősége

Reménytelennek érzed, hogy jól szervezett legyen a konyhád? Nem olyan nehéz egy praktikus és esztétikus konyha berendezése és fenntartása, mint amilyennek tűnik! Polcokkal könnyedén megoldhatod a funkcionális tárolást, és egy jól átgondolt tervvel konyhád mindig rendezett és egyben elegáns lesz.

„Nem töltök sok időt a főzéssel, de sok minőségi időt töltök együtt a konyhában a családommal, sőt, a barátaimmal is, amikor meglátogatnak. A konyhában érzem magam a legjobban, mikor mindannyian összegyűlünk az asztal körül."

Rendszerezés stílusosan

"Nincs túl sok időm, így van, hogy a kamaszfiamnak, aki elég sokat eszik, magának kell elkészítenie az ételt. A konyhának nagyon tisztanak és rendezettnek kell lennie, hogy mindent könnyen és keresgetés nélkül megtaláljunk.

Sokféle rendszerezőt és tárolót használok, hogy az ételek összetevőit rendben tudjam tartani, és jól láthatóak legyenek. A tér esztétikája is nagyon fontos számomra, ezért fontos, hogy a rendszerezők és tárolók is hozzáadjanak a konyha stílusához."

Tárolás hatékonyan

A különböző méretű konyhai tárolók segítségével könnyedén rendszerezheted a konyhád vagy a kamrád. Így mindig gyorsan megtalálhatod, amire szükséged van. Érdemes címkéket ragasztani az üvegekre és tárolóedényekre, így mindenki pontosan tudni fogod, melyikben mi van.

Válassz kétszintes állítható polcokat, hogy gyorsabban hozzáférj ahhoz, amire szükséged van! Használj az evőeszköz-rendezőket, hogy elkerüld a káoszt a fiókokban. A függő pohár- és bögretartókkal több helyet takaríthatsz meg a szekrényben.

A Bonaminál sok csodás darabot találtam a konyhámba: avokádó, citrus- és hagymatároló dobozokat a Snips-től, üveg és rozsdamentes acél tárolókat a Premier Housewares-tól és a WMF-től, továbbá étel- és fűszertárolókat a Rosti Mepal-tól. És egy új kenyérpirítót is választottam, mert úgy gondoltam, hogy tökéletesen illik a konyha stílusához.