15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Gazzda

A Gazzda márkanév 2013-ban jött létre Szarajevóban. Célja olyan bútorok létrehozása, amelyek segítenek egy szebb, hangulatosabb és szellősebb otthon kialakításában, ahová az ember szívesen visszatér. A márka minőségi anyagokkal dolgozik, amelyek biztosan ki fogják állni az idő próbáját. Fő tervezői olyan nemzetközi hírű alkotók, mint Salih Teskeredzic és Mustafa Cohadzic. Ha olyan bútorokra vágysz, amelyeket nem csak szépek, hanem tartósak is, akkor a Gazzda kollekcióját imádni fogod.

3 érv, hogy miért válaszd a Gazzda márkát

A Gazzda márka küldetése, hogy olyan bútorokat tervezzen, amelyek segítségével a vásárlók olyan otthont hozhatnak létre, amiben szívesen tartózkodnak - szép, levegős és energiával teli. A kiváló minőségű természetes anyagokra és formatervezésre támaszkodik, amelyek jól állják az idő próbáját. A márka fő tervezői Salih Teskeredzic és Mustafa Cohadzic nemzetközileg elismert designerek. Ha olyan bútort szeretnél, ami nem csak jól néz ki és tartós, akkor a Gazzda lesz a megfelelő számodra.

Nemzetközileg elismert design
A Gazzda kínálatában számos olyan termék található, amely eredeti megjelenéséért díjat kapott, például Red Dot Design Award, BIG SEE Product Design Award vagy az iF Design Award.

Kézműves kidolgozás
A Gazzda hazája Bosznia-Hercegovina, egy nagy hagyományokkal rendelkező ország. Ehhez az alaphoz a márka kortárs esztétikát ad, és a legjobb asztalosok segítségével feszegeti a kivitelezés határait.

Természetre figyelve
A Gazzdára jellemző anyag a gyönyörű, erős és tartós tömör tölgyfa. Termeléséhez kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó, FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fát használnak.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Akciók
Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Ajánlat típusa
76 termékből 48 lett látható