Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Hammel Furniture

A Hammel márkát Verner Kristensen és Søren Didriksen alapította 1961-ben, és azóta is a legjobb minőségű bútorokat gyártja. A márka egyedi darabjai a dán formatervezési hagyományokat ötvözik a modern design filozófiájával.

3 érv, hogy miért válaszd a Hammel Furniture márkát

A Hammel Furniture egy modern és társadalmilag felelős vállalat, amelynek minden lépése a minőségre helyezi a hangsúlyt. Megfelel a jelenlegi gyártási folyamatok követelményeinek, ugyanakkor megőrzi kézműves precizitását is. Hammelben és Skærbækben található gyárai minőségi bútorok széles választékát állítják elő, beleértve az étkezőasztalokat, dohányzóasztalokat, székeket és tárolóbútorokat.

Idővel bizonyított minőség
Tudtad, hogy a Hammel Furniture néhány időtlen terméke már több mint 30 éve sikeres a piacon? A termékek egy része egy olyan gyárban készül, amelynek története 1946-ig nyúlik vissza.

Fenntartható gyártás
Helyi gyártás, FSC-tanúsítvány, 100%-ban zöld energiát használó gyárak, újrahasznosított lapanyagok – többek között ezek a márka által megtett lépések a fenntarthatóság felé vezető úton.

Vásárlói igényekhez szabva
A Hammel tervezői odafigyelnek vásárlóik igényeire. Ennek eredményeként funkcionális és rugalmas bútorok születnek, amelyek testreszabhatók aszerint, hogy a vásárló éppen melyik életszakaszban van.

Vásárlás kategóriák szerint

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Minőség
Készleten
Kedvezmények
Újdonságok
Szűrők és rendezés
315 termékből 48 lett látható