Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

iDesign/The Home Edit

A The Home Edit márka már 2015 óta ad új külsőt a hagyományos háztartás-szervezésnek. Jellegzetes kivitelezésű tárolódobozokat, elválasztókat, állványokat és egyéb kiegészítőket kínál, melyek segítségével ideális rendet teremthetsz otthonodban. A márkát Clea Shearer és Joanna Teplin alapították, akik egyben a Netflix - Get Organized with The Home Edit című műsor producerei is.

Shop the look

3 érv, hogy miért válaszd a Home Edit márkát

A The Home Edit amerikai márkát egyetlen céllal alapították, mégpedig azzal, hogy átformálja a hagyományos otthonról való gondolkodást, és összekapcsolja a szervezettséget a designnal és a lakberendezési stílusokkal. Emiatt a termékek egyedi megjelenésűek és ma már világszerte ismertek.

Jobban áttekinthető helyiségek
A márka kínálatában minden helyiségbe – a konyhába, kamrába, sőt a gardróbba is – találsz megfelelő tárolási megoldást.

Főszerepben a rendezett háztartás
Az alapítópáros egyben a Netflix Get Organized with The Home Edit című műsorának sztárja is, ahol hírességeknek és ügyfeleknek segítenek egy gyönyörű és funkcionális teret létrehozni.

Forma, funkcionalitás és szórakozás
E három érték egyedi kombinációjának köszönhetően – ami a termékekben, a kreatív tartalmakban és a médiafelületeken is megnyilvánul – a márka a mindennapi élet jobbá tételére törekszik.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Akciók
Újdonságok
Szűrők és rendezés
39 termékből 39 lett látható