Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Elbűvölő nappali egy életen át!

A fenntartható élethez vezető út az újrahasznosítás! A természetes és a tartós anyagokból készült bútorok hozzásegítenek a környezetünk megóvásához. Ha az új lakásodat rendeznéd be bútorokkal, vagy csak szeretnéd felfrissíteni otthonod hangulatát, válassz a minőségi anyagokból készült termékeinkből! Összeállításunk darabjai megkönnyítik a választást.

Környezetbarát anyagok

Válassz olyan tartós anyagokból készült bútorokat, mint a fa, fém, üveg vagy beton és rendezd be a nappalit akár a következő generációnak is!

Az újrahasznosított bőrből és természetes rostokból készült kiegészítők gyönyörűen néznek ki és a természetre sincsenek káros hatással.

Tippünk: Az egzotikus fából készült termékek rendkívül tartósak és meleg hangulatot varázsolnak a szobába.

Mesterséges és természetes világítás

A lámpák is készülhetnek tartós anyagokból. A gyárakban vagy
a garázsokban
használt idősebb lámpák gyakran felülmúlják az újabb tervezésű lámpák élettartamát. Az egyedi megjelenésű lámpákkal különlegessé teheted a szobákat!

A parafa, a juta, az újrahasznosított papír és gumiabroncs tökéletes alapanyagok egy eredeti függőlámpához. Ezzel a választással a következő generáció is meg lesz elégedve!

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg további inspirációinkat!