Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Indusztriális stílus: A bőr, fém és beton elbűvölő kombinációja

Szereted az ipari épületeket és belsőépítészeti megoldásainak egyedi megjelenését? A nagyvárosi gyárak világa ihlette ezt a stílust, amelyet kisebb módosításokkal a Te lakásodban is sikeresen alkalmazhatsz. A hideg fém vagy beton és a meleg érzetést keltő bőr, tégla vagy üveg kombinálásával egyedi hangulatot varázsolhatsz bármely helyiségbe.

Az indusztriális stílusról

A stílust az olyan 19. század végi és a 20. század eleji ipari épületek megjelenése inspirálta, mint például a téglagyárak, vásárcsarnokok és sörfőzdék.

A vakolatlan falak, a rusztikus megjelenésű ablakok, a légiesség, a különböző csövek és kábelek tipikus jellemzői ennek a belsőépítészeti stílusnak.

A modern darabokat tökéletesen kombinálhatod antik bútorokkal. Az indusztriális stílusú kiegészítők sokkal hangulatosabbá teszik a belső tereket, mint gondolnád!

Hogyan kombinálhatod a bútorokat és dekorációkat?

✓ Használd a falak eredeti megjelenését, hagyd a villanykörtéket és a kábeleket szabadon lógni és ha otthonodban nincsenek csövek, szerelj fel néhányat a falra.

✓ Bármit használhatsz, ami emlékeztet a gyárak rusztikus megjelenésére. A Polcok, fémből készült lámpák, csövek és akár a munkaeszközök is jól mutatnak. Ha szeretnél kreatív lenni, akkor alakíts át egy öreg utazótáskát egy hasznos tárolóasztallá.

✓ Az egyedi hangulat megteremtéséhez kombináld az olyan hideg elemeket, mint a fém vagy a beton a meleg érzetést keltő bőrrel, téglával vagy üveggel.