Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Dolgozósarok az indusztriális stílus lendületével

Közel áll hozzád a távmunka világa és szívesen dolgozol a kávézók és bisztrók teraszáról is? Alkosd meg a saját otthonodban álmaid irodáját, és merülj el a munkában a korszerű, természetes anyagokból álló indusztriális stílusú dolgozósarkodban. Egy ilyen környezetben könnyebben jönnek az ötletek.

Kombináld a természetes színeket!

Ha azt szeretnéd, hogy a dolgozószoba úgy nézzen ki, mint a kedvenc indusztriális stílusú kávézód, rendezd be természetes vagy földes színű bútorokkal és kiegészítőkkel. Például a bézs, zöld vagy a szürke színek tökéletesen illenek az indusztriális stílushoz.

Iroda a városi dzsungelben

Vedd körül magad zöld, buja növényzettel, miközben dolgozol. A szobanövények tisztítják a levegőt, és megnyugtatnak. A stresszesebb helyzeteket is könnyebb kezelni, ha növények vesznek körül.

Kreatív elméknek

Nagyon sok kreativitást igényel a munkád? Teremtsd meg álmaid inspiratív közegét. A megfelelő atmoszféra megteremtéséhez indítsd el a kedvenc zenéd, és készíts egy finom teát vagy kávét.

Nem találtad meg, amit keresel?

Íróasztalok, irodai székek, irodaszerek és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk.