Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Mid-century nappali: A szó a múlt századi bútoroké

A Mid-century modern egyszerű vonalaival, semleges és élénk színkombinációival, valamint különleges anyagok ügyes használatával megalapozta a modern élet lakberendezését. A funkcionalitás mellett a vidám színek és lekerekített formák is hangsúlyosak.

Inspirációért nem kell messzire menned. Járd körbe a bazárokat, vagy kérdezd meg családod idősebb tagjait! A retró bútorok és a modern kiegészítők kombinációja egy igazán lendületes, játékos belső teret hoz létre.

Amikor a régi és az új találkozik

A Mid-century stílus a nagyszüleink egyedi stílusú bútorait, rendhagyó szekrényeit és tipikus lámpáit veszi alapul. Ezeket fiatalos lendülettel látja el, például egy szőnyeggel vagy egy érdekesre festett fallal. A modern funkciók és az aranyszínű elemek pedig egy olyan belső teret hoz létre, melyben a nosztalgikus emlékeket a fiatalosság rázza fel.

Zsúrkocsi

Akár bárszekrényként, kisméretű könyvespolcként és virágtartó állványként is használható.

A részletek ereje

A kiegészítők megfelelő kiválasztása és elhelyezése igazán büszkévé teheti a belső tér tulajdonosát. A szenvedélyes lemezgyűjtők nem hagyhatják ki a lemezjátszókat. A művészet rajongói pedig a falakon elhelyezett alkotásokban gyönyörködhetnek. A keleti és egyéb érdekes mintával ellátott szőnyegek, a feltűnő lámpák és párnák pedig tökéletesítik a nappalit.

Retro hatás

Szerezz be néhány nagylevelű szépséget! A szobanövényeknek számos előnye van. Szabályozzák a levegő páratartalmát, felszívják a felesleges széndioxidot és nem utolsó sorban, jótékony hatással vannak a közérzetedre.

A zöld növények tökéletesen mutatnak a polcokon, a komódon vagy függő virágcserepekben bárhol a lakásban!

Elrejtett kincsek

A kevesebb több. Ellenkező esetben nem kívánt múzeumi hatást érhetsz el. Ha egy csodás kincs vár Rád a pincében, ne habozz új életet lehelni belé. Így lesz egy különleges darabot, amit biztosan nem látsz viszont sehol.

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg további inspirációinkat!