Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Karácsonyi ajándéktippek Cselényi Eszter divattervezőtől

Az ajándékozás nem mindig egyszerű, főleg karácsonykor. Vajon mit szeretne a nagynéni, a nagyszülők, az unokatestvér, na és az ő gyerekei? És miért mindenki úgy válaszol erre a kérdésre, hogy “nekem nincs szükségem semmire”? Bár sokszor érdemes érdeklődni a szeretteinknél, mire is vágynak igazán, léteznek olyan ajándékok, amikkel nem lehet mellélőni. Cselényi Eszternek, a magyar CELENI divatmárka tervezőjének több tipp és trükk lapul a tarsolyában, amit meg is osztott velünk. Tarts velünk és ajándékozz idén karácsonykor úgy, mint egy igazi profi!

Táskalandozás karácsonykor

Eszter minden évben nagyon korán elkezdi az ajándékok beszerzését. “Így nem kényszer, és ha jön valami szuper ötlet, akkor már mehet is be az ajándékos fiókba. Imádok ajándékozni és mindig próbálok tényleg örömet okozni vele.”

A Linen Couture gyönyörű vászontáskáival Eszter már jó ideje szemezett. Természetes anyagból készülnek, ráadásul munkába és városi sétára is kitűnőek. Ha egy igazán egyedi szépséggel szeretnéd meglepni női rokonaidat vagy barátaidat, ez egy igazán elegáns, egyben praktikus ajándék.

Ajándék férfiaknak

“Mindig vannak könnyebb és nehezebb esetek, de a fiúk általában olyanok, akiknek az ember nehezebben talál. Éppen ezért a fiúknak szánt ajándék ötletek szerintem mindig nagyon jól jönnek. A zokni, a cipő, az óra, a hangszóró és a késkészlet szerintem szuper választás, mert szép, egyben praktikus is.”

Ráadásul a zokniknak sem kell unalmasnak lenniük: a Many Mornings darabjai vidámságukkal minden egyes reggel szinte táncra perdítik viselőjüket!