Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Karácsonyi ajándéktippek Cselényi Eszter divattervezőtől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Az ajándékozás nem mindig egyszerű, főleg karácsonykor. Vajon mit szeretne a nagynéni, a nagyszülők, az unokatestvér, na és az ő gyerekei? És miért mindenki úgy válaszol erre a kérdésre, hogy “nekem nincs szükségem semmire”? Bár sokszor érdemes érdeklődni a szeretteinknél, mire is vágynak igazán, léteznek olyan ajándékok, amikkel nem lehet mellélőni. Cselényi Eszternek, a magyar CELENI divatmárka tervezőjének több tipp és trükk lapul a tarsolyában, amit meg is osztott velünk. Tarts velünk és ajándékozz idén karácsonykor úgy, mint egy igazi profi!

Táskalandozás karácsonykor

Eszter minden évben nagyon korán elkezdi az ajándékok beszerzését. “Így nem kényszer, és ha jön valami szuper ötlet, akkor már mehet is be az ajándékos fiókba. Imádok ajándékozni és mindig próbálok tényleg örömet okozni vele.”

A Linen Couture gyönyörű vászontáskáival Eszter már jó ideje szemezett. Természetes anyagból készülnek, ráadásul munkába és városi sétára is kitűnőek. Ha egy igazán egyedi szépséggel szeretnéd meglepni női rokonaidat vagy barátaidat, ez egy igazán elegáns, egyben praktikus ajándék.