Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Kültéri karácsonyi dekoráció Pataki Lilinél

Korábban inkább csak az amerikai filmekben láthattunk karácsonyi fényekben úszó házakat és kerteket, de ma ezt már bárki könnyen megvalósíthatja a saját otthonában. Idén te is szeretnéd az ünnepek idejére feldíszíteni otthonod bejáratát, a kertet vagy az erkélyt? Inspirálódj Pataki Lili, lakberendező otthonából, és alkosd meg álmaid kültéri karácsonyi dekorációját!

Hangulatos fények kültéren is

"Mindig is a meleg, sárgásabb fényű világításokat szerettem, számomra ez az, ami igazán hangulatos és elegáns. Az ajtóra már november elején kikerül a koszorú, melyet a már megszokott díszeinkkel díszítünk fel, ezzel kezdünk el az ünnepekre hangolódni. Mivel egészen kicsi korom óta díszítjük a házat, így sok dekorációnk van, mégis szeretek minden évben vásárolni 1-2 újdonságot."

Bonami tipp: Te magad is készíthetsz természetes anyagokból karácsonyi koszorút. Nézd meg, hogy készül a koszorú lépésről lépésre!

Fényfüzérekből sosem elég

"Szeretem a fényeket, szerintem ezek teszik igazán hangulatossá egy kuckós téli estén a teraszt, karácsonykor pedig biztosítják azt a hangulatot, amelyet a filmekben is látni szoktunk. Bár sok fényfüzért és kiegészítőt használtam idén, mégsem érzem azt, hogy túl sok lenne. A dekor úgy lett kitalálva, hogy bármely fényforrás bármikor külön lekapcsolható legyen és még úgy is elegendő fényt és kellemes hangulatot árasszon."

Bonami tipp: Hozd karácsonyi hangulatba fényekkel a teraszt és az erkélyt! A fényfüzéreket tekerheted a korlátra, de a mennyezetet vagy az erkélyajtót is megvilágíthatod velük.

Praktikus asztali dekorációk

“Idén az asztali dekorációk a kedvenceim, szerintem nagyon feldobják a terítéket és igazán hangulatossá teszik az asztalt, ami nálunk az este központi részre. Nagyon praktikusak az asztali elemes dekorok, mint például a gyertya, hiszen csak közelről látszik, hogy nem igazi, viszont nem kell attól aggódni, hogy a viasz a terítőn landol. Ugyanígy az üvegben lévő fénysor is nagyon megdobja az asztali terítéket. Mivel ezek elemmel működnek, így a vezetékek eltakarása sem fog gondot okozni - ez kültéren amúgy sem lenne egyszerű".

Díszek az ablakban és a falon

"Nagyon szeretem az ablakdíszeket is, amiket a teraszon én a falra akasztottam. Idén egyre több papírból készült dekor is elérhető, némelyik világít is, ezek például azoknak is szuper választást jelentenek, akik a visszafogottabbak dekort részesítik előnyben, nem pedig a megszokott karácsonyi világítást."