Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Lyon Béton

A francia Lyon Béton tervezőstúdió merész bútorokat és kiegészítőket gyárt betonból, ami - a többi anyaggal ellentétben - alapvetően más folyamatot igényel. A márka a városi környezetből és a világ olyan design stílusaiból merít ihletet, mint a Brutalism, a Bauhaus és az Art Deco.

3 érv, hogy miért válaszd a Lyon Beton márkát

A Lyon Béton márkánál a beton van a főszerepben - egy sokoldalú anyag, számos praktikus tulajdonsággal. A márka szemléletével egyetértő, merész tervezőkkel együttműködve több mint 10 éve gyárt egyedi megjelenésű bútorokat és kiegészítőket..

Példátlan design egy kis retróval
"Bár a beton nyersnek tűnhet, a Lyon Béton márka elegáns, eredeti és gyakran merész megjelenéssel jellemezhető termékeket kínál. "

A fenntarthatóságot szem előtt tartva
Lyon Béton se zásadně vymezuje vůči jednorázovému bytovému zařízení. Od samotného návrhu až po konstrukci nábytku dbá na to, aby její produkty vydržely dlouhá léta.

Ipari stílus ihlette
Jean Prouvé, Frank Lloyd Wright, Le Corbusier és Charlotte Perriand. Ez csak egy rövid lista azokról a személyiségekről, akiktől a Lyon Béton ihletet merít a termékek megtervezése során.