Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

MiaCara

A MiaCara 2011 óta kínál kisállat kiegészítőket. A márkát Sebastian és Barbara Zweig alapította, azzal a megközelítéssel, hogy a termékek funkcionálisak, jó minőségűek és mutatósak legyenek. A széles választékban fekhelyek, pihenők, tálak és egyéb alapvető kellékek találhatók.

3 érv, hogy miért válaszd a MiaCara márkát

Sebastian, a márka alapítója többéves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi márkák vezetése terén. Speciális töltőanyagok és kiváló minőségű, tartós és könnyen tisztítható szövetek terén szerezte meg tapasztalatát. Állatok iránti szeretete minden termékben megmutatkozik, és innovációra, valamint folyamatos fejlesztési módok keresésére ösztönzi.

Innováció
A termékek jellegzetes és időtlen dizájnja már első látásra elbűvöl. A maximális funkcionalitást is szem előtt jöttek létre.

Minőség
A MiaCara márka számára a legjobb anyagok gondos kiválasztása, és az azt követő nagyon precíz megmunkálás a legfontosabb.

Szenvedély
A gyártás során a márka nemcsak a legapróbb részletekre, hanem a fenntarthatóságra is odafigyel. A termékek nagy része Európából, főleg Németországból érkezik.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Újdonságok
Szűrők és rendezés
194 termékből 48 lett látható